2 Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) στην Πάτρα

Κλείστε Ραντεβού με Ωτορινολαρυγγολόγο (ΩΡΛ) στην Πάτρα γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Ωτορινολαρυγγολόγο (ΩΡΛ) της επιλογής σας στην Πάτρα

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ωτορινολαρυγγολόγο (ΩΡΛ) στην Πάτρα; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Ωτορινολαρυγγολόγο (ΩΡΛ) συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Πάτρα

Βρείτε Ωτορινολαρυγγολόγο (ΩΡΛ) συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Πάτρα. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Αδενοειδεκτομή (κρεατάκια μύτης), Ακοόγραμμα, Ακοολογικός έλεγχος νεογνών, Αλλεργικά δερματικά test (skin prick test), Αντιμετώπιση αλλεργικής ρινίτιδας, Αντιμετώπιση βαρηκοΐας, Αντιμετώπιση γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, Αντιμετώπιση διαταραχών όσφρησης, Αντιμετώπιση εξωτερικής ωτίτιδας

Σχετικές ειδικότητες

Αλλεργιολόγοι στην Πάτρα, Γυναικολόγοι - Μαιευτήρες στην Πάτρα, Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι στην Πάτρα, Παιδο-ΩΡΛ στην Πάτρα

Κυριακούλης Χαρίλαος

  • Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)
  • Πάτρα
Πάτρα
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Κυριακούλης Χαρίλαος είναι Ωτορινολαρυγγολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος της Ιατράκης Σχολής και εξειδικεύεται στη Χειρουργική Ρινός με υπερήχους. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και παρέχει τις υπηρεσίες του σ' ένα χώρο πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Σταύρου Σταύρος

  • Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)
  • Παιδο-ΩΡΛ
  • Πάτρα
Πάτρα
Απλή επίσκεψη: 25€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ακουόγραμμα και τυμπανόγραμμα) υπόλοιπες υπηρεσίες
Ρινικό διάφραγμα Αλλεργικά δερματικά test (skin prick test) Αντιμετώπιση αλλεργικής ρινίτιδας

Ο Σταύρου Σταύρος είναι Ωτορινολαρυγγολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής και μετά την περάτωση των σπουδών του, ξεκίνησε την εξειδίκευσή του στην ΩΡΛ Παίδων στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία" και στο "Καραμανδάνειο" Νοσοκομείο Παίδων Πατρών. Ολοκλήρωσε το τμήμα της ειδικότητας στη Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και εν συνεχεία, εκπαιδεύτηκε στη Νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και στη Πλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών "Ο Άγιος Ανδρέας". Έπειτα απέκτησε τον τίτλο του Ωτορινολαρυγγολόγου – Χειρούργου Κεφαλής και Τραχήλου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, κατόπιν συμμετοχής στις σχετικές εξετάσεις ειδικότητας. Ο ιατρός διετέλεσε Επίκουρος Επιμελητής της Β' Ωτορινολαρυγγολογίας της Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών και εργάστηκε σε μεγάλα δημόσια νοσοκομεία, όπως το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών και το Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία". Είναι μέλος της Πανελλήνιας Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογίας, Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου, της Πανελλήνιας Ακουολογικής Νευροωτολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογικής Αλλεργίας, Ανοσολογίας και Ρογχοπαθειών, της Ελληνικής Ρινολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Φωνιατρικής και Φωνητικών Τεχνών, της Ελληνικής Εταιρείας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής, καθώς και της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου. Στη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας, έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα συνέδρια και workshops, με στόχο την καλύτερη δυνατή κατάρτισή του σε όλο το εύρος των γνωστικών αντικειμένων της Ωτορινολαρυγγολογίας. Ο ιατρός εξειδικεύεται στην Ωτολογία - Νευροωτολογία, στην Παιδο-Ωτορινολαρυγγολογία, στην Χειρουργική Κεφαλής και Τραχήλου και στην Αλλεργιολογία. Επιπλέον έχει 14 χρόνια εμπειρίας και έχει αναλάβει πάνω από 1200 περιστατικά αποκατάστασης ρινικού διαφράγματος. Στο σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο ιατρείο του, παρέχονται υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες, κατανοώντας τις ανάγκες του κάθε ασθενή, με σκοπό την προσφορά της καλύτερης δυνατής φροντίδας. Αυτό επιτυγχάνεται λαμβάνοντας υπ’ όψη τα πιο σύγχρονα διεθνή επιστημονικά δεδομένα και τις τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες του επιστημονικού αντικειμένου της ωτορινολαρυγγολογίας. Συγκεκριμένα, με τη γνώση και την εμπειρία που διαθέτει, διαγνώσκονται και αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως είναι ο ίλιγγος, η βαρηκοΐα, η αλλεργική ρινίτιδα, διαταραχές κατάποσης και δυσφαγία, το ροχαλητό, η υπνική άπνοια καθώς και προβλήματα που σχετίζονται με τις καταδύσεις.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00