1 Ορθοδοντικός στην Πλατεία Βικτωρίας

Κλείστε Ραντεβού με Ορθοδοντικό στην Πλατεία Βικτωρίας γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Ορθοδοντικό της επιλογής σας στην Πλατεία Βικτωρίας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ορθοδοντικό στην Πλατεία Βικτωρίας; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Ορθοδοντικό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Πλατεία Βικτωρίας

Βρείτε Ορθοδοντικό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Πλατεία Βικτωρίας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Πρώτη επίσκεψη, Στοματικός έλεγχος, Αδαμαντινοπλαστική, Αθλητικός νάρθηκας δοντιών, Αναδιαμόρφωση δοντιών (Recontouring), Ανασύσταση δοντιών - Βιομιμητική, Αόρατοι νάρθηκες ορθοδοντικής, Άσπρα Σιδεράκια (Κεραμική Πορσελάνη) σε άνω και κάτω γνάθο, Διαφανείς νάρθηκες Invisalign σε άνω και κάτω γνάθο

Σχετικές ειδικότητες

Γναθοχειρουργοί στην Πλατεία Βικτωρίας, Οδοντίατροι στην Πλατεία Βικτωρίας, Παιδοδοντίατροι στην Πλατεία Βικτωρίας, Προσθετολόγοι στην Πλατεία Βικτωρίας, Στοματολόγοι στην Πλατεία Βικτωρίας

Αγριπίδου Μαρίνα

  • Ορθοδοντικός
  • Οδοντίατρος
  • Πλατεία Βικτωρίας
Πλατεία Βικτωρίας
Στοματικός έλεγχος: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Αγριπίδου Μαρίνα είναι Οδοντίατρος και διατηρεί ιατρείο στην Πλατεία Βικτώριας. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής σχολής και διαθέτει πολυετή εμπειρία, ενώ εξειδικεύεται στην ορθοδοντική. Στο ιατρείο της προσφέρει εξατομικευμένη φροντίδα σε ένα φιλικό περιβάλλον. Η γιατρός παρέχει πλήθος υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής φροντίδας. Στο ιατρείο εφαρμόζονται αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και για το λόγο αυτό υπάρχει χώρος για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 14:00