2

Οδοντίατροι στον Νομό Λάρισας

Κλείστε Ραντεβού με Οδοντίατρο στον Νομό Λάρισας εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Λάρισα, Παναγούλη 2
Καθαρισμός δοντιών: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει χρήση υπερήχων και εργαλείων χειρός καθώς και οδηγίες στοματικής υγιεινής) υπηρεσίες
Χειρουργική εξαγωγή εγκλείστου και ημιέγκλειστου

Η Μπουρούση Αγγελική είναι Χειρουργός Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Λάρισα. Είναι απόφοιτη της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος διπλώματος Αισθητικής Οδοντιατρικής του Οδοντιατρικού Ινστιτούτου Μέριμνα. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και στο ιδιωτικό της ιατρείο, έναν χώρο εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα, ασχολείται με όλο το φάσμα των οδοντιατρικών εργασιών παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες γενικής και προληπτικής οδοντιατρικής, χειρουργική στόματος, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως αισθητική οδοντιατρική και εμφυτεύματα.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Λάρισα, Μανωλάκη 13
Καθαρισμός δοντιών: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

O Τασιούλας Μάριος είναι Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Λάρισα. Έλαβε το πτυχίο της Οδοντιατρικής από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου της Θεσσαλονίκης. Παρακολουθεί δυναμικά τις εξελίξεις της οδοντιατρικής και της ιατρικής τεχνολογίας μέσω της παρακολούθησης σεμιναρίων, με εστίαση στην αισθητική οδοντιατρική, σε συνεδριακούς χώρους αλλά και μέσω Webinar σεμιναρίων. Δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην επιλογή των πλέον σύγχρονων τεχνικών και στην εξατομικευμένη εφαρμογή του κατάλληλου σχεδίου θεραπείας ενώ σκοπός του κατά την επιλογή του κατάλληλου θεραπευτικού σχήματος για τους ασθενείς του είναι η απόδοση ενός μακροχρόνιου θεραπευτικού και αισθητικού αποτελέσματος. Σε ένα χώρο άνετο και φιλικό που πληροί όλες τις διεθνείς προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας, εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες μεθόδους χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και τα καλύτερα υλικά, για όλες τις θεραπείες της αισθητικής οδοντιατρικής, της γενικής οδοντιατρικής, της προσθετικής και της εμφυτευματολογίας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα