1 Οδοντίατρος στη Λάρισα

Κλείστε Ραντεβού με Οδοντίατρο στη Λάρισα γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Οδοντίατρο της επιλογής σας στη Λάρισα

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Οδοντίατρο στη Λάρισα; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στη Λάρισα

Βρείτε Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στη Λάρισα. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Στοματικός έλεγχος, Καθαρισμός δοντιών, Σφράγισμα δοντιών, Bonding δοντιών, Αδαμαντινοπλαστική, Αθλητικός νάρθηκας δοντιών, Ακτινογραφία, Αναδιαμόρφωση δοντιών (Recontouring), Ανασύσταση δοντιού με άξονα, Ανασύσταση δοντιών - Βιομιμητική

Τασιούλας Μάριος

  • Οδοντίατρος
  • Λάρισα
Λάρισα
Καθαρισμός δοντιών: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

O Τασιούλας Μάριος είναι Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Λάρισα. Έλαβε το πτυχίο της οδοντιατρικής το 2013 απο την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου της Θεσσαλονίκης. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και παρέχει πλήθος υπηρεσιών όπως, κλινική εξέταση και διάγνωση. Σε ένα χώρο άνετο και φιλικό που πληρεί όλες τις διεθνείς προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας, εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες μεθόδους χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και τα καλύτερα υλικά, για όλες τις θεραπείες της αισθητικής οδοντιατρικής, της γενικής οδοντιατρικής, της προσθετικής και της εμφυτευματολογίας. Παρακολουθεί τις εξελίξεις της οδοντιατρικής και της ιατρικής τεχνολογίας μεσω της παρακολούθησης σεμιναρίων, με εστίαση στην αισθητική οδοντιατρική, σε συνεδριακούς χώρους αλλα και μέσω Webinar σεμιναρίων στον χώρο του διαδικτύου από ξένους ομιλητές σε διακεκριμένους ιστότοπους. Δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην επιλογή των πλέον σύγχρονων τεχνικών και στην εξατομικευμένη εφαρμογή του κατάλληλου σχεδίου θεραπείας ενώ σκοπός του κατά την επιλογή του κατάλληλου θεραπευτικού σχήματος για τους ασθενείς του είναι η απόδοση ενός μακροχρόνιου θεραπευτικού και αισθητικού αποτελέσματος.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00