1 Οδοντίατρος στη Σαντορίνη

Κλείστε Ραντεβού με Οδοντίατρο στη Σαντορίνη γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Οδοντίατρο της επιλογής σας στη Σαντορίνη

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Οδοντίατρο στη Σαντορίνη; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στη Σαντορίνη

Βρείτε Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στη Σαντορίνη. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Στοματικός έλεγχος, Καθαρισμός δοντιών, Σφράγισμα δοντιών, Bonding δοντιών, Αδαμαντινοπλαστική, Αθλητικός νάρθηκας δοντιών, Ακτινογραφία, Αναδιαμόρφωση δοντιών (Recontouring), Ανασύσταση δοντιού με άξονα, Ανασύσταση δοντιών - Βιομιμητική

Νικολίτσης Βασίλης MSc

  • Οδοντίατρος
  • Σαντορίνη
Σαντορίνη
Οδοντικά εμφυτεύματα

Ο Νικολίτσης Βασίλης είναι Οδοντίατρος - Ειδικός Εμφυτευματολόγος με ιδιωτικό οδοντιατρείο στα Φηρά Σαντορίνης. Είναι πτυχιούχος της Οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου Semmelweis University Of Medicine και κάτοχος Μεταπτυχιακου τίτλου Εμφυτευματολογίας, από το Πανεπιστήμιο Goethe της Φρανκφούρτης. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία που απέκτησε έπειτα από πρακτική άσκηση και παρακολούθηση σημαντικών σεμιναρίων σε όλους τους τομείς της οδοντιατρικής σε Ελλάδα και το εξωτερικό. Παρέχει υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες υπηρεσίες, σε ένα χώρο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο σε όλο το φάσμα της Οδοντιατρικής και Αισθητικής φροντίδας, χρησιμοποιώντας τα κορυφαία οδοντιατρικά υλικά της αγοράς. Η σωστή αποστείρωση αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τον τον γιατρό και για το λόγο αυτό διαθέτει ένα ειδικό χώρο για να γίνετε σωστά η αποστείρωση του εξοπλισμού του.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00