1

Οδοντίατρος κοντά στην Πάτμο

Κλείστε Ραντεβού με Οδοντίατρο στην Πάτμο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Οδοντίατρο της επιλογής σας στην Πάτμο

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Οδοντίατρο στην Πάτμο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Πάτμο

Βρείτε Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Πάτμο. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Στοματικός έλεγχος, Καθαρισμός δοντιών, Σφράγισμα δοντιών, Bonding δοντιών, Αδαμαντινοπλαστική, Αθλητικός νάρθηκας δοντιών, Ακτινογραφία, Αναδιαμόρφωση δοντιών (Recontouring), Ανασύσταση δοντιού με άξονα, Ανασύσταση δοντιών - Βιομιμητική
Σχετικές ειδικότητες
Χειρουργοί Οδοντίατροι στην Πάτμο

Τσικούρης Θεόδωρος DDS, MSc
Χειρουργός Οδοντίατρος, Οδοντίατρος

  • Ρόδος
Ρόδος
Καθαρισμός δοντιών: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Τσικούρης Θεόδωρος είναι Χειρουργός Οδοντίατρος και διατηρεί ιατρείο στη Ρόδο. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό στα "Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών" από την Ιατρική Σχολή του ίδιου πανεπιστημίου. Για δυο έτη, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στο Τμήμα Οδοντικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στη Στοματική Αποκατάσταση με Οστεοενσωματωμένα Εμφυτεύματα στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Επιπροσθέτως, έχει πιστοποιήσεις στην Αισθητική Οδοντιατρική από το Eastman Dental Institute του University College London, καθώς και στη χρήση οδοντιατρικών Laser. Αξίζει να σημειωθεί πως, έχει κάνει παρουσιάσεις σε πλήθος οδοντιατρικών συνεδρίων και ακολουθεί τη φιλοσοφία συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης, ώστε οι ασθενείς του να λαμβάνουν υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 10:00