1 Οδοντίατρος στη Χίο

Κλείστε Ραντεβού με Οδοντίατρο στη Χίο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Οδοντίατρο της επιλογής σας στη Χίο

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Οδοντίατρο στη Χίο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στη Χίο

Βρείτε Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στη Χίο. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Στοματικός έλεγχος, Καθαρισμός δοντιών, Σφράγισμα δοντιών, Bonding δοντιών, Αδαμαντινοπλαστική, Αθλητικός νάρθηκας δοντιών, Ακτινογραφία, Αναδιαμόρφωση δοντιών (Recontouring), Ανασύσταση δοντιού με άξονα, Ανασύσταση δοντιών - Βιομιμητική

Σχετικές ειδικότητες

Χειρουργοί Οδοντίατροι στη Χίο

Μουλάκης Θεμιστοκλής

  • Οδοντίατρος
  • Χειρουργός Οδοντίατρος
  • Χίος
Χίος
Καθαρισμός δοντιών: 30€ (περιλαμβάνει στίλβωση και αποχρωματισμό) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Μουλάκης Θεμιστοκλής είναι Χειρουργός Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Χίο. Είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με πολυετή εμπειρία στην χειρουργική οδοντιατρική στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Οι σύγχρονες οδοντιατρικές υπηρεσίες, η αρίστη υλικοτεχνική και επιστημονική υποδομή, το ελκυστικό αισθητικό περιβάλλον και κυρίως η μακροχρόνια εμπειρία και γνώση του γιατρού, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν μία επιτυχημένα αναγνωρισμένη πορεία. Προσφέρει καθημερινά υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που αφορούν στην καλή στοματική υγιεινή σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής και αισθητικής φροντίδας. Η σωστή αποστείρωση αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τον τον γιατρό και για το λόγο αυτό διαθέτει ειδικό χώρο για την αποστείρωση του εξοπλισμού του.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:30