2

Νευροψυχολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Νευροψυχολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Νευροψυχολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Νευροψυχολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Νευροψυχολόγοι ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Νευροψυχολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Ειδικοί για Αντιμετώπιση κατάθλιψης

Βρείτε εξειδικευμένο Νευροψυχολόγο για Αντιμετώπιση κατάθλιψης και κλείστε ραντεβού άμεσα και δωρεάν.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Αντιμετώπιση άνοιας, Αντιμετώπιση διαταραχής διάθεσης, Αντιμετώπιση διαταραχών ύπνου, Αντιμετώπιση κατάθλιψης, Γνωμάτευση για δικαστική χρήση, Διάγνωση και αντιμετώπιση διπολικής διαταραχής, Διαταραχές εξάρτησης, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Έκδοση πιστοποιητικών υγείας για εργασία, Εξέταση Μνήμης, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Νευροαναπτυξιακές διαταραχές, Τεχνική έκθεση για δικαστική χρήση, Τρίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ψυχοθεραπεία ΛΟΑΤΚΙ+
Δημοφιλείς αναζητήσεις
Νευροψυχολόγοι στην Αθήνα, Νευροψυχολόγοι στα Ιλίσια, Νευροψυχολόγοι στο Περιστέρι
Σχετικές ειδικότητες
Νευρολόγοι, Νευροχειρουργοί, Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές
Ιλίσια, Νυμφαίου 17
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού και διερεύνηση του ζητήματος) υπηρεσίες
Νευροαναπτυξιακές διαταραχές

Ο Μαλιούκης Αλέξανδρος είναι Νευροψυχολόγος - Ψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στα Ιλίσια. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με εξειδίκευση στην Κλινική Νευροψυχολογία και τις Γνωστικές Νευροεπιστήμες σε μεταπτυχιακό επίπεδο από την Ιατρική Σχολή Αθηνών και το Montreal Neurological Hospital του McGill University. Έχει απασχοληθεί σ' ένα ευρύ πεδίο νευρο-ψυχιατρικών και ψυχοκοινωνικών δομών, ενώ παράλληλα με το ιδιωτικό του γραφείο, εργάζεται ως κλινικός ερευνητής στο Self - Research Institute των Η.Π.Α. Παρέχει υπηρεσίες ψυχοθεραπείας για την αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος συμπτωμάτων και παθήσεων όπως οι συναισθηματικές, αγχώδεις και ψυχωσικές διαταραχές, οι διαταραχές ύπνου και οι διαταραχές εξάρτησης. Παράλληλα, παρέχονται υπηρεσίες νευροψυχολογικής εκτίμησης μνημονικών διαταραχών και γνωστικών ελλειμμάτων καθώς και υπηρεσίες νοητικής ενδυνάμωσης της μνήμης και των γνωστικών ικανοτήτων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Περιστέρι, Αιμιλίου Βεάκη 28
Απλή επίσκεψη: 30€ - 40€ (περιλαμβάνει συνέντευξη, χορήγηση διαγνωστικών τεστ, καθορισμό ολοκληρωμένου πλάνου για την αντιμετώπιση του προβλήματος) υπηρεσίες
Εξέταση Μνήμης

Ο Κάβουρας Β. Χαράλαμπος είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής, Νευροψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στο Περιστέρι. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Γνωστική Ψυχολογία & Νευροψυχολογία του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Συνέχισε τις σπουδές του στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο από το οποίο απέκτησε το δεύτερο μεταπτυχιακό του δίπλωμα με ειδίκευση στη Βιοπληροφορική & Νευροπληροφορική. Το 2022 ολοκλήρωσε επιτυχώς το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του τμήματος ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αποκτώντας το τρίτο του μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Νευροαποκατάσταση με εξειδίκευση στη Γνωστική Νευροαποκατάσταση. Στο παρελθόν, έχει εργαστεί στο τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αιγιαλείας, ενώ σήμερα εργάζεται ως ψυχολόγος στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ιλίου Αττικής. Στο ιδιωτικό του γραφείο παρέχει εξειδικευμένες ψυχολογικές και νευροψυχολογικές παρεμβάσεις που αφορούν την αντιμετώπιση άγχους, φοβιών ή κατάθλιψης, τον νευροψυχολογικό έλεγχο μνήμης, συγκέντρωσης και άλλων γνωστικών λειτουργιών, καθώς επίσης και συμβουλευτική υποστήριξη για την αποκατάσταση και διαχείριση ψυχολογικών, ψυχιατρικών ή νευρολογικών διαταραχών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα