2

Νευροψυχολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Νευροψυχολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Νευροψυχολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Νευροψυχολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Νευροψυχολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Νευροψυχολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Γνωμάτευση για δικαστική χρήση, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Έκδοση πιστοποιητικών υγείας για εργασία, Εξέταση Μνήμης, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Τεχνική έκθεση για δικαστική χρήση, Τρίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση
Σχετικές ειδικότητες
Νευρολόγοι, Νευροχειρουργοί, Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές

Μαλιούκης Aλέξανδρος
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής, Νευροψυχολόγος

  • Ιλίσια
Ιλίσια

Ο Μαλιούκης Αλέξανδρος είναι Ψυχολόγος - Νευροψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στα Ιλίσια. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με εξειδίκευση στην Κλινική Νευροψυχολογία και τις Γνωστικές Νευροεπιστήμες σε μεταπτυχιακό επίπεδο από την Ιατρική Σχολή Αθηνών και το Montreal Neurological Hospital του McGill University. Έχει απασχοληθεί σ' ένα ευρύ πεδίο νευρο-ψυχιατρικών και ψυχοκοινωνικών δομών, ενώ παράλληλα με το ιδιωτικό του γραφείο, εργάζεται ως κλινικός ερευνητής στο Self - Research Institute των Η.Π.Α. Παρέχει υπηρεσίες ψυχοθεραπείας για την αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος συμπτωμάτων και παθήσεων όπως οι συναισθηματικές, αγχώδεις και ψυχωσικές διαταραχές, οι διαταραχές ύπνου και οι διαταραχές εξάρτησης. Παράλληλα, παρέχονται υπηρεσίες νευροψυχολογικής εκτίμησης μνημονικών διαταραχών και γνωστικών ελλειμμάτων καθώς και υπηρεσίες νοητικής ενδυνάμωσης της μνήμης και των γνωστικών ικανοτήτων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 12:30

Κάβουρας Β. Χαράλαμπος MSc
Νευροψυχολόγος, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

  • Περιστέρι
Περιστέρι
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει συνέντευξη, χορήγηση διαγνωστικών τεστ, καθορισμός ολοκληρωμένου πλάνου για την αντιμετώπιση του προβλήματος) υπόλοιπες υπηρεσίες
Εξέταση Μνήμης

Ο Κάβουρας Β. Χαράλαμπος είναι Νευροψυχολόγος, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής με ιδιωτικό γραφείο στο Περιστέρι. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Γνωστική Ψυχολογία & Νευροψυχολογία του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην Βιοπληροφορική & Νευροπληροφορική του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και στη Νευροαποκατάσταση με ειδίκευση στη Γνωστική Νευροαποκατάσταση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει εργαστεί στο τμήμα Κοινωνικής Προστασίας στο Κέντρο Κοινότητας Δήμος Αιγιαλείας και σήμερα εργάζεται ως ψυχολόγος στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ιλίου Αττικής. Στο ιδιωτικό του γραφείο, παρέχει εξειδικευμένες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση φοβιών, κρίσεων πανικού, ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής καθώς εξειδικεύεται στην ολοκληρωμένη εξέταση μνήμης και γνωστικών λειτουργιών, στον νευροψυχολογικό έλεγχο και στην διενέργεια ψυχομετρικών τεστ.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 16:00