1 Γυναικολόγος - Μαιευτήρας στον Νομό Λέσβου

Κλείστε Ραντεβού με Γυναικολόγο - Μαιευτήρα στον Νομό Λέσβου γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Γυναικολόγο - Μαιευτήρα της επιλογής σας στον Νομό Λέσβου

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Γυναικολόγο - Μαιευτήρα στον Νομό Λέσβου; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Γυναικολόγο - Μαιευτήρα συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Λέσβου

Βρείτε Γυναικολόγο - Μαιευτήρα συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Λέσβου. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Πλήρης γυναικολογικός έλεγχος, Απλή γυναικολογική εξέταση, Αμνιοκέντηση, Ανάπλαση κόλπου, Αντιμετώπιση διαταραχών περιόδου, Αντιμετώπιση εμμηνόπαυσης, Αντιμετώπιση ενδομητρίωσης, Αντιμετώπιση εξάψεων εμμηνόπαυσης, Αντιμετώπιση ινομυωμάτων, Αντιμετώπιση καρκίνου του μαστού

Σαλάς Ιωάννης

  • Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
  • Μυτιλήνη
Μυτιλήνη
Πλήρης γυναικολογικός έλεγχος: 70€ (περιλαμβάνει συμβουλευτική, τεστ παπ, υπερηχογράφημα) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Σαλάς Ιωάννης είναι Γυναικολόγος - Μαιευτήρας με ιδιωτικό ιατρείο στην Μυτιλήνη. Αποφοίτησε από το Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου και απέκτησε την ειδικότητα στη "Μαιευτική - Γυναικολογία και Αναπαραγωγική ιατρική" από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο "Maichen Dom" της Σόφιας. Εξειδικεύτηκε στην Αναπαραγωγική Ιατρική (εξωσωματική γονιμοποίηση υποβοηθούμενη αναπαραγωγή), στο τμήμα Μαιευτικής και Γυναικολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Schleswig-Holstein της Γερμανίας. Μετά την σχετική εκπαίδευση και πρακτική άσκηση απέκτησε άδεια, για την άσκηση των υπερήχων στην Γυναικολογία - Μαιευτική, διάγνωση Doppler, εμβρυική ιατρική και προγεννητική διάγνωση, υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, κολποσκοπία, παιδιατρική γυναικολογία και γυναικολογική ενδοκρινολογία. Ο ιατρός διαθέτει και άδεια εκτέλεσης υπερήχων ειδικότητας Μαιευτικής και Γυναικολογίας από το υπουργείο Υγείας της Ελλάδος. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, με υπευθυνότητα και σεβασμό δίπλα σε κάθε γυναίκα, ο γιατρός αναλαμβάνει πλήθος περιστατικών και εξειδικεύεται σε θέματα υπογονιμότητας και υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.


περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00