3 Γυναικολόγοι - Μαιευτήρες στον Νομό Αχαΐας

Κλείστε Ραντεβού με Γυναικολόγο - Μαιευτήρα στον Νομό Αχαΐας γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Γυναικολόγο - Μαιευτήρα της επιλογής σας στον Νομό Αχαΐας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Γυναικολόγο - Μαιευτήρα στον Νομό Αχαΐας; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Γυναικολόγο - Μαιευτήρα συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Αχαΐας

Βρείτε Γυναικολόγο - Μαιευτήρα συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Αχαΐας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Πλήρης γυναικολογικός έλεγχος, Απλή γυναικολογική εξέταση, Αμνιοκέντηση, Ανάπλαση κόλπου, Αντιμετώπιση διαταραχών περιόδου, Αντιμετώπιση εμμηνόπαυσης, Αντιμετώπιση ενδομητρίωσης, Αντιμετώπιση εξάψεων εμμηνόπαυσης, Αντιμετώπιση ινομυωμάτων, Αντιμετώπιση καρκίνου του μαστού

Σχετικές ειδικότητες

Πλαστικοί Χειρουργοί στον Νομό Αχαΐας

Τερζάκης Παναγιώτης

  • Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
  • Πάτρα
Πάτρα
Πλήρης γυναικολογικός έλεγχος: 60€ (περιλαμβάνει επισκόπηση έξω γεννητικών οργάνων, εξεταση με κολποδιαστολέα, ψηλάφηση έσω γεννητικών οργάνων, λήψη τεστ παπανικολάου, διακολπικό ή διακοιλιακό υπερηχογράφημα έσω γεννητικών οργάνων, ψηλάφηση μαστών και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση κονδυλωμάτων Κολποσκόπηση Παρακολούθηση κύησης

Ο Παναγιώτης Τερζάκης είναι χειρουργός γυναικολόγος - μαιευτήρας και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Πάτρα. Είναι πιστοποιημένος στη διαγνωστική κολποσκόπηση από την Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης HSCCP από το 2014. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και το ιατρείο του είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα νέας τεχνολογίας. Συνεργάζεται με τις ιδιωτικές κλινικές της Πάτρας (Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών, Ολύμπιον) και το Ιασώ στην Αθήνα. Ενημερώνεται και μετεκπαιδεύεται συνεχώς μέσω συνεδρίων και σεμιναρίων. Αποτελεί μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης HSCCP, της European Federation for Colposcopy EFA, της Ελληνικής Γυναικολογικής Μαιευτικής Εταιρείας HSOG καθώς και του επιστημονικού συμβουλίου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας - Παράρτημα Πατρών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:30

Ματκάρης Μιλτιάδης MD, PhD

  • Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
  • Πάτρα
Πάτρα
Πλήρης γυναικολογικός έλεγχος: 30€ - 55€ (περιλαμβάνει 3d κολπικό ή κοιλιακό υπερηχογράφημα μήτρας – ωοθηκών με γραπτή έκθεση και φωτογραφίες, γυναικολογική εξέταση και ψηλάφηση, λήψη τεστ-παπ και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση κονδυλωμάτων Διακολπικός υπέρηχος μήτρας ωοθηκών Κολποσκόπηση Τεστ ΠΑΠ Υψηλού κινδύνου κύηση

Ο Ματκάρης Μιλτιάδης είναι Γυναικολόγος - Μαιευτήρας με ιδιωτικό ιατρείο στην Πάτρα. Είναι Διδάκτωρ Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι πιστοποιημένος στη διαγνωστική κολποσκόπηση από την Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης και εξειδικευμένος στην Ενδοσκόπηση (Υστεροσκόπηση, Λαπαροσκόπηση) και την Μαστολογία και διαθέτει εμπειρία εκατοντάδων τοκετών και χειρουργικών επεμβάσεων (κλασσικών και λαπαροσκοπικών). Ο ιατρός συνεργάζεται με όλες τις κλινικές της Πάτρας (Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών, Θεραπευτήριο Ολύμπιο) αλλά και πολλές στην Αθήνα (Ιασώ, DoctorsHospital, Ρέα, Ιατρικό Κέντρο). Ενημερώνεται και μετεκπαιδεύεται συνεχώς σε όλες τις νέες μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσω συνεδρίων και σεμιναρίων. Τέλος, είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, της European Federation for Colposcopy, της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης, της Ελληνικής Εταιρείας Κατώτερου Γεννητικού Συστήματος και της Ένωσης Μαιευτήρων - Γυναικολόγων Ελλάδος.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Ξενάκη Δήμητρα MD, MSc, PhDc

  • Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
  • Πάτρα
Πάτρα
Πλήρης γυναικολογικός έλεγχος: 50€ (περιλαμβάνει γυναικολογική εξέταση, τεστ παπ, διακολπικό υπέρηχο, ψηλάφηση μαστών και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση κονδυλωμάτων Παρακολούθηση κύησης

Η Ξενάκη Δήμητρα είναι Γυναικολόγος - Μαιευτήρας με ιδιωτικό ιατρείο στην Πάτρα. Είναι υποψήφια Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος, με εξειδίκευση στην προληπτική και κοινωνική ιατρική. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και παράλληλα, συνεργάζεται με το ιατρικό κέντρο "Ολύμπιον" και το ιδιωτικό μαιευτήριο Πατρών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00