3

Γυναικολόγοι - Μαιευτήρες στον Νομό Αχαΐας

Κλείστε Ραντεβού με Γυναικολόγο - Μαιευτήρα στον Νομό Αχαΐας εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Πάτρα, Πλατεία Γεωργίου Α' 3
Πλήρης γυναικολογικός έλεγχος: 60€ (περιλαμβάνει επισκόπηση έξω γεννητικών οργάνων, εξέταση με κολποδιαστολέα, ψηλάφηση έσω γεννητικών οργάνων, λήψη τεστ παπ, διακολπικό ή διακοιλιακό υπερηχογράφημα έσω γεννητικών οργάνων, ψηλάφηση μαστών και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση κονδυλωμάτων Κολποσκόπηση Παρακολούθηση κύησης

Ο Τερζάκης Παναγιώτης είναι Χειρουργός Γυναικολόγος - Μαιευτήρας και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Πάτρα. Είναι πιστοποιημένος στη διαγνωστική κολποσκόπηση από την Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης HSCCP από το 2014. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και το ιατρείο του είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα νέας τεχνολογίας. Συνεργάζεται με τις ιδιωτικές κλινικές της Πάτρας (Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών, Ολύμπιον) και το Ιασώ στην Αθήνα. Ενημερώνεται και μετεκπαιδεύεται συνεχώς μέσω συνεδρίων και σεμιναρίων. Αποτελεί μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης HSCCP, της European Federation for Colposcopy EFA, της Ελληνικής Γυναικολογικής Μαιευτικής Εταιρείας HSOG καθώς και του επιστημονικού συμβουλίου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας - Παράρτημα Πατρών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Πάτρα, Κορίνθου 267
Πλήρης γυναικολογικός έλεγχος: 30€ - 55€ (περιλαμβάνει 3d κολπικό ή κοιλιακό υπερηχογράφημα μήτρας ωοθηκών με γραπτή έκθεση και φωτογραφίες, γυναικολογική εξέταση και ψηλάφηση, λήψη τεστ-παπ και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση κονδυλωμάτων Διακολπικός υπέρηχος μήτρας ωοθηκών Κολποσκόπηση

Ο Ματκάρης Μιλτιάδης είναι Γυναικολόγος - Μαιευτήρας με ιδιωτικό ιατρείο στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Διδάκτωρ Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο ιατρός διαθέτει κρατικό δίπλωμα υπερήχων στη μαιευτική - γυναικολογία, δίπλωμα της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας και είναι πιστοποιημένος στη διαγνωστική κολποσκόπηση από την Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης. Το γυναικολογικό ιατρείο 'ΓΥΝΗ' λειτουργεί, από το 1991, σε έναν άνετο και πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο, με οργανωμένη γραμματεία, για γρήγορη, φιλική εξυπηρέτηση και είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας (κολπικός και κοιλιακός υπέρηχος, κολποσκόπιο, Laser). Η συνεχής επιστημονική ενημέρωση εγγυάται την άμεση, γρήγορη και υπεύθυνη ιατρική αντιμετώπιση, σε οτιδήποτε σας απασχολεί. Επίσης, ο γιατρός ασχολείται και με την ιατρική αντιμετώπιση της παθολογίας τραχήλου (κολποσκόπηση, Laser, LLETZ, θεραπεία HPV), καθώς και με τη σωστή παρακολούθηση μιας κύησης - τοκετού (αμνιοπαρακέντηση, βιοφυσική εικόνα εμβρύου, κύηση υψηλού κινδύνου). Επιπλέον, το γυναικολογικό ιατρείο 'ΓΥΝΗ' μπορεί να παρέχει λύση και σε θέματα που αφορούν την εγκυμοσύνη - μητρότητα, πρόληψη, αντισύλληψη, εμμηνόπαυση, καθώς και οστεοπόρωση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Πάτρα, Αγίου Ανδρέου 130 - 132
Πλήρης γυναικολογικός έλεγχος: 60€ υπηρεσίες
Αντιμετώπιση κονδυλωμάτων Προγεννητικός έλεγχος

Η Μπράχου Ξενάκη Ζωή είναι Χειρουργός Γυναικολόγος - Μαιευτήρας με ιδιωτικό ιατρείο στην Πάτρα. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής από το 1978 και ειδικεύτηκε στην Μαιευτική και Γυναικολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Μαιευτήριο "Έλενα Βενιζέλου". Με την ολοκλήρωση των σπουδών της, υπηρέτησε στο δημόσιο από το 1979, διετέλεσε συντονίστρια διευθύντρια στην Μαιευτική και Γυναικολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών, ενώ δίδαξε Μαιευτική - Γυναικολογία στην Νοσηλευτική Σχολή Φιλιατών. Ακολούθως, μετατέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών "Ο Άγιος Ανδρέας" ως διευθύντρια, διατηρώντας αυτή την θέση για 26 συναπτά έτη, και σήμερα συνεργάζεται με τις κλινικές της Πάτρας Ολύμπιον Θεραπευτήριο Γενική Κλινική Πατρών, Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών και με τις κλινικές Αθηνών Ιασώ και Μητέρα. Διαθέτει πολυετή εμπειρία χιλιάδων τοκετών και χειρουργικών επεμβάσεων και στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσης της, έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια και σε συνέδρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η προσφορά της στον χώρο της υγείας ως Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος είναι ανεκτίμητη, με συμμετοχές σε συλλόγους και σχολεία, ομιλίες και παρουσιάσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στις τοπικές οργανώσεις. Ειδικεύεται στην αντιμετώπιση κονδυλωμάτων και στον προγεννητικό έλεγχο και στο ιδιωτικό της ιατρείο, έναν χώρο με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που καλύπτουν όλο το φάσμα της μαιευτικής και γυναικολογίας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Γυναικολόγοι - Μαιευτήρες στον Νομό Αχαΐας
Χωρίς Online Booking

Ζαχαροπούλου Ελένη
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

  • Ανδρονοπούλου 20, Αίγιο 25100, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Κομνηνού Αντιόπη
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

  • Κωνσταντίνου Θεοδώρου 8, Αίγιο 25100, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Γληγόρη Ευαγγελία
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

  • Ακρωτηρίου 211Β, Πάτρα 26332, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Παπαδόπουλος Βασίλειος
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

  • Λεωφ. Όθωνος Αμαλίας 37, Πάτρα 26221, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Λίσι Κατερίνα
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

  • Πλατεία Υψηλών Αλωνίων 16 , Πάτρα 26224, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Μαυρομάτη Εύα
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

  • Κορίνθου 287, Πάτρα 26221, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Καραγιαννίδου Ελένη
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

  • Κορίνθου 287, Πάτρα 26221, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού