1 Γυναικολόγος - Μαιευτήρας στην Κοζάνη

Κλείστε Ραντεβού με Γυναικολόγο - Μαιευτήρα στην Κοζάνη γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Γυναικολόγο - Μαιευτήρα της επιλογής σας στην Κοζάνη

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Γυναικολόγο - Μαιευτήρα στην Κοζάνη; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Γυναικολόγο - Μαιευτήρα συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Κοζάνη

Βρείτε Γυναικολόγο - Μαιευτήρα συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Κοζάνη. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Πλήρης γυναικολογικός έλεγχος, Απλή γυναικολογική εξέταση, Αμνιοκέντηση, Ανάπλαση κόλπου, Αντιμετώπιση διαταραχών περιόδου, Αντιμετώπιση εμμηνόπαυσης, Αντιμετώπιση ενδομητρίωσης, Αντιμετώπιση εξάψεων εμμηνόπαυσης, Αντιμετώπιση ινομυωμάτων, Αντιμετώπιση καρκίνου του μαστού

Σιώζος Αθανάσιος MRCOG

  • Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
  • Κοζάνη
Κοζάνη
Πλήρης γυναικολογικός έλεγχος: 70€ υπόλοιπες υπηρεσίες
Αυχενική διαφάνεια Εξωσωματική γονιμοποίηση

Ο Σιώζος Αθανάσιος είναι Γυναικολόγος - Μαιευτήρας με ιδιωτικό ιατρείο στην Κοζάνη. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε την ειδικότητα της Μαιευτικής Γυναικολογίας στη Μεγάλη Βρετανία, όπου παρέμεινε επί δεκαετία. Στο διάστημα αυτό έγινε επίσημο μέλος του Βασιλικού Κολεγίου των Μαιευτήρων και Γυναικολόγων της Μεγάλης Βρετανίας (MRCOG) και ασχολήθηκε με όλο το φάσμα της ειδικότητας. Εξειδικεύθηκε, επίσης, στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας και στις μεθόδους εξωσωματικής γονιμοποίησης στο διεθνούς φήμης νοσοκομείο του Λονδίνου Guy's & St Thomas' Hospital και του απονεμήθηκε το δίπλωμα πλήρους εκπαίδευσης στην υπογονιμότητα και στην αναπαραγωγική ενδοκρινολογία (ATSM infertility). Επιπλέον, εκπαιδεύθηκε στην υπερηχο-σαλπιγγογραφία, η οποία είναι μια μέθοδος απεικόνισης των σαλπίγγων που έχει αντικαταστήσει την κλασική σαλπιγγογραφία στα μεγάλα κέντρα αναπαραγωγής του εξωτερικού. Εξειδικεύθηκε, επίσης, σε όλο το φάσμα των μαιευτικών υπερηχογραφημάτων, υπό την εποπτεία του καθηγητή Κύπρου Νικολαΐδη, στο Fetal Medicine Foundation (FMF). Μετά την εξειδίκευση αυτή, πιστοποιήθηκε από το FMF για τη διενέργεια μαιευτικών υπερηχογραφημάτων. Η εξατομικευμένη φροντίδα και ο σεβασμός στην προσωπικότητα της ασθενούς είναι απαραίτητα του γιατρού, δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στις ασθενείς και σέβεται τις απόψεις των γυναικών που του εμπιστεύονται την υγεία τους.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00