1 Διαιτολόγος - Διατροφολόγος στον Νομό Αχαΐας

Κλείστε Ραντεβού με Διαιτολόγο - Διατροφολόγο στον Νομό Αχαΐας γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Διαιτολόγο - Διατροφολόγο της επιλογής σας στον Νομό Αχαΐας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Διαιτολόγο - Διατροφολόγο στον Νομό Αχαΐας; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Διαιτολόγο - Διατροφολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Αχαΐας

Βρείτε Διαιτολόγο - Διατροφολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Αχαΐας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Πρόγραμμα διατροφής, DNA test, Miha Bodytec, Mέτρηση κυτταρικής υγείας, Mέτρηση σπλαχνικού λίπους, Ανάλυση σύστασης σώματος, Αντιμετώπιση αναιμίας, Αντιμετώπιση βουλιμίας-νευρικής ανορεξίας, Αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών

Σχετικές ειδικότητες

Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές στον Νομό Αχαΐας

Κυριακοπούλου Αρετηλένα

  • Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
  • Κάτω Αχαΐα
Κάτω Αχαΐα
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Κυριακοπούλου Αρετηλένα είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Κάτω Αχαΐα. Κατέχει πτυχίο Ψυχολογίας από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στην Κλινική Ψυχολογία και είναι απόφοιτη του τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Στην πτυχιακή της εργασία ασχολήθηκε με τη ψυχολογική προσέγγιση και τις διατροφικές προτάσεις για τη Νευρική Ανορεξία. Από το 2018 είναι επιστημονικός συνεργάτης της διαιτολογικής μονάδας "Λόγω Διατροφής" και αρθρογραφεί σε sites διατροφής και υγείας. Στο ιδιωτικό της γραφείο παρέχονται συμβουλές και λύσεις για βελτίωση και οργάνωση των διατροφικών συνηθειών και βελτίωση του σωματικού βάρους. Βασικό κομμάτι των συνεδριών είναι η διατροφική εκπαίδευση, ώστε να αποκτηθούν δεξιότητες που θα χρησιμοποιούνται εφόρου ζωής.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 10:30