Καφαντάρης Ιωάννης
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Κλείσε ραντεβού

Ο Καφαντάρης Ιωάννης είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Με όπλο του την αγάπη για τη βιοχημεία και την ίαση του ασθενούς εισήχθηκε το 2006 στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης, και έλαβε γερές βάσεις με τις οποίες η εξέλιξή του συνεχίστηκε στα μετέπειτα στάδια της πορείας του. Στη στρατιωτική του θητεία, στην Ελληνική δύναμη Κύπρου, του δόθηκε η δυνατότητα να συνεργαστεί με το Στρατιωτικό Νοσοκομείο αξιολογώντας τη θρεπτική κατάσταση των νοσηλευόμενων, και παράλληλα να αποκτήσει εμπειρία στη μαζική σίτιση. Η εμπειρία αυτή τον καθιστά ικανό σήμερα να συνθέτει νόστιμα και υγιεινά προγράμματα διατροφής. Έπειτα, η συνεργασία του με την Ενδοκρινολογική κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, το 2018, καθώς και το γεγονός πως παρακολουθεί αδιάκοπα σεμινάρια αθλητικής και κλινικής διατροφής αυξάνει συνεχώς το γνωστικό πεδίο του και φυσικά τα αποτελέσματα του. Η διαρκής επιτυχία του στα νεφρολογικά περιστατικά, κατάφερε να εξασφαλίσει ισχυρές συστάσεις ώστε να εισήχθη στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης με αντικείμενο τη Σύγχρονη Μεθοδολογία στην Αντιμετώπιση της Χρόνιας Νεφρικής νόσου. Με όπλο του τις γνώσεις, τη θέλησή του και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, παρακολουθεί την εξέλιξη των ασθενών και κάνει τις υπηρεσίες του πιο προσιτές.

Ιατρεία

 • Αριστοτέλους 7 ,

  Θεσσαλονίκη

  , Νομός Θεσσαλονίκης

Υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη

Πρόγραμμα διατροφής

Ανάλυση σύστασης σώματος

Αντιμετώπιση διαβήτη

Αντιμετώπιση νεφρικής ανεπάρκειας

Αντιμετώπιση παχυσαρκίας

Αντιμετώπιση πολυκυστικών ωοθηκών

Αντιμετώπιση σακχαρώδους διαβήτη

Δίαιτα και διατροφή

Διατροφή για αθλητές

Μεταβολικό σύνδρομο

περισσότερες υπηρεσίες

Βιογραφικό

Σπουδές

 • MSc στη Μεθοδολογία της σύγχρονης αντιμετώπισης της νεφρικής ανεπάρκειας, Ιατρική Σχολή, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (2021 - 2022)
 • Πτυχίο Διαιτολογίας - Διατροφολογίας, Τμήμα Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας, Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙ)

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ιδιωτικό γραφείο, Θεσσαλονίκη
 • Θρεπτική κατάσταση νοσηλευόμενων, Στρατιωτικό Νοσοκομείο, Ελληνική Δύναμη Κύπρου
 • Επιστημονικός συνεργάτης, Ενδοκρινολογική κλινική, Ιπποκρατείο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Μέλος συλλόγων

 • Ένωση Διαιτολόγων - Διατροφολόγων Ελλάδας (ΕΔΔΕ)

Videos