1 Περιοδοντολόγος στον Νομό Θεσσαλονίκης

Κλείστε Ραντεβού με Περιοδοντολόγο στον Νομό Θεσσαλονίκης γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Περιοδοντολόγο της επιλογής σας στον Νομό Θεσσαλονίκης

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Περιοδοντολόγο στον Νομό Θεσσαλονίκης; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Περιοδοντολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Θεσσαλονίκης

Βρείτε Περιοδοντολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Θεσσαλονίκης. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Στοματικός έλεγχος, Αντιμετώπιση ουλίτιδας, Αντιμετώπιση περιοδοντίτιδας, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Επίσκεψη για Ανέργους - ΑΜΕΑ - Φοιτητές, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Καθαρισμός δοντιών, Καθαρισμός εμφυτευμάτων, Λειτουργικά μηχανήματα ορθοδοντικής για επιδιόρθωση σκελετικών ανωμαλιών

Σχετικές ειδικότητες

Οδοντίατροι στον Νομό Θεσσαλονίκης, Ορθοδοντικοί στον Νομό Θεσσαλονίκης

Αλεξίου Αγγελική DDS, MSc

  • Οδοντίατρος
  • Περιοδοντολόγος
  • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση ουλίτιδας Αντιμετώπιση περιοδοντίτιδας Καθαρισμός δοντιών Οδοντικά εμφυτεύματα

Η Αλεξίου Αγγελική είναι Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι κάτοχος πτυχίου από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης τόσο στην Οδοντιατρική επιστήμη όσο και στην Οδοντιατρική τεχνολογία. Φοίτησε επίσης στην Οδοντιατρική Σχολή στο ίδιο Πανεπιστήμιο και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στην Περιοδοντολογία και την Βιολογία Εμφυτευμάτων, εργάστηκε στο Λονδίνο σε Ιδιωτική Οδοντιατρική Κλινική. Η γιατρός είναι μέλος της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Περιοδοντολογίας. Έχει δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά, παρακολουθεί ελληνικά και διεθνή συνέδρια και συμμετέχει σε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια συνεχούς επιμόρφωσης. Η γιατρός δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην άνεση του ασθενούς και στην αισθητική οδοντιατρική, δίνοντας προτεραιότητα στην πρόληψη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00