1

Παιδονευρολόγος

Κλείστε Ραντεβού με Παιδονευρολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Παιδονευρολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Παιδονευρολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Παιδονευρολόγοι ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Παιδονευρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Νευροαναπτυξιακές διαταραχές, Νευρολογική εκτίμηση
Δημοφιλείς αναζητήσεις
Παιδονευρολόγοι στη Νέα Σμύρνη
Σχετικές ειδικότητες
Νευρολόγοι, Παιδίατροι
Νέα Σμύρνη, Ιωνίας 18
Απλή επίσκεψη: 50€ υπηρεσίες
Νευρολογική εκτίμηση

Η Ζούβελου Βασιλική είναι Παιδίατρος - Παιδονευρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Σμύρνη. Διαθέτει μεγάλη εργασιακή εμπειρία στο τομέα των νευρολογικών και γονιδιακών ασθενειών. Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσης της εργάστηκε σε πολλά γνωστά δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία όπως το Παίδων Αγία Σοφία, Παιδιατρικό Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου, αλλά και σε ερευνητικά ιδρύματα όπως Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών "Αλέξανδρος Φλέμινγκ". Έχει μετεκπαιδευτεί πάνω στην νευροφυσιολογία και έχει λάβει υποτροφία για την μετεκπαίδευση της στην μοριακή ιατρική. Είναι Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Για το ερευνητικό της έργο τιμήθηκε το 2007 με το "Βραβείο Νέου Ερευνητή" στο 6th International Conference on BMPs, ενώ το 2009 συμμετείχε και διακρίθηκε σε έρευνα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης. Παράλληλα, έχει δημοσιεύσει πολλά επιστημονικά άρθρα σε αναγνωρισμένα έντυπα του ιατρικού κλάδου, όπως το International Journal of Developmental Biology. Στο πλήρως εξοπλισμένο παιδιατρικό ιατρείο της, προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση και αντιμετώπιση σε θέματα παιδιατρικών και παιδονευρολογικών παθήσεων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα