1

Παιδονευρολόγος

Κλείστε Ραντεβού με Παιδονευρολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Παιδονευρολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Παιδονευρολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Παιδονευρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Παιδονευρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Νευρολογική εκτίμηση
Σχετικές ειδικότητες
Νευρολόγοι, Παιδίατροι

Ζούβελου Βασιλική MD, PhD, MSc
Παιδίατρος, Παιδονευρολόγος

  • Νέα Σμύρνη
Νέα Σμύρνη
Νευρολογική εκτίμηση

Η Ζούβελου Βασιλική είναι Παιδίατρος-Παιδονευρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Σμύρνη. Διαθέτει μεγάλη εργασιακή εμπειρία στο τομέα των νευρολογικών και γονιδιακών ασθενειών. Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσης της εργάστηκε σε πολλά γνωστά δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία όπως το Παίδων Αγία Σοφία , Παιδιατρικό Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου, αλλά και σε ερευνητικά ιδρύματα όπως Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών "Αλέξανδρος Φλέμινγκ". Έχει μετεκπαιδευτεί πάνω στην νευροφυσιολογία και έχει λάβει υποτροφία για την μετεκπαίδευση της στην μοριακή ιατρική. Είναι Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Για το ερευνητικό της έργο τιμήθηκε το 2007 με το "Βραβείο Νέου Ερευνητή" στο 6th International Conference on BMPs ενώ το 2009 συμμετείχε και διακρίθηκε σε έρευνα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης. Παράλληλα, έχει δημοσιεύσει πολλά επιστημονικά άρθρα σε αναγνωρισμένα έντυπα του ιατρικού κλάδου, όπως το International Journal of Developmental Biology. Στο πλήρως εξοπλισμένο παιδιατρικό ιατρείο της, προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση και αντιμετώπιση σε θέματα παιδιατρικών και παιδονευρολογικών παθήσεων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 16:00