1 Ορθοδοντικός στη Βούλα

Κλείστε Ραντεβού με Ορθοδοντικό στη Βούλα γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Ορθοδοντικό της επιλογής σας στη Βούλα

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ορθοδοντικό στη Βούλα; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Ορθοδοντικό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στη Βούλα

Βρείτε Ορθοδοντικό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στη Βούλα. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Πρώτη επίσκεψη, Στοματικός έλεγχος, Αδαμαντινοπλαστική, Αθλητικός νάρθηκας δοντιών, Αναδιαμόρφωση δοντιών (Recontouring), Ανασύσταση δοντιών - Βιομιμητική, Αόρατοι νάρθηκες ορθοδοντικής, Άσπρα Σιδεράκια (Κεραμική Πορσελάνη) σε άνω και κάτω γνάθο, Διαφανείς νάρθηκες Invisalign σε άνω και κάτω γνάθο

Σχετικές ειδικότητες

Γναθοχειρουργοί στη Βούλα, Οδοντίατροι στη Βούλα, Παιδοδοντίατροι στη Βούλα, Περιοδοντολόγοι στη Βούλα, Προσθετολόγοι στη Βούλα, Στοματολόγοι στη Βούλα

Ιγγλέζος Εμμανουήλ DDS, MSc

  • Ορθοδοντικός
  • Οδοντίατρος
  • Βούλα
Βούλα
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Ιγγλέζος Εμμανουήλ είναι Ειδικός Ορθοδοντικός και διατηρεί ιδιωτική ορθοδοντική και οδοντιατρική κλινική στη Βούλα. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Temeschburg στην Ρουμανία και απέκτησε Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Ορθοδοντική, στο Πανεπιστήμιο της Ουλμ, στην Γερμανία, όπου διετέλεσε και ερευνητικός συνεργάτης στο τμήμα Ορθοδοντικής. Υπήρξε, επίσης Επιστημονικός Συνεργάτης στο τμήμα Ορθοδοντικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, συμμετέχοντας στην εκπαίδευση φοιτητών. Από το 2015 έως και σήμερα, ο κύριος Ιγγλέζος συνεργάζεται με τo τμήμα Ορθοδοντικής θεραπείας (Kieferorthopädie) στην Πανεπιστημιακή Κλινική "Johann Wolfgang-Goethe" του Πανεπιστημίου Φρανκφούρτης. Έχει συνεχή ενεργή συμμετοχή σε πανελλήνιες και διεθνείς επιστημονικές εκδηλώσεις, καθώς είναι ύψιστης σημασίας για τον γιατρό να εξελίσσει τις γνώσεις του πάνω στις τελευταίες τεχνολογίες και εξελίξεις της επιστήμης της Ορθοδοντικής, αλλά και να μεταδίδει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του. Ο Ιγγλέζος Εμμανουήλ είναι αφοσιωμένος στην παροχή πρωτοποριακών τεχνικών παγκόσμιας κλάσης και εξειδικευμένης φροντίδας για την επίτευξη των καλύτερων, πιο φυσικη΄ς εμφάνισης και μακράς διάρκειας αποτελεσμάτων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 14:00

2 Ορθοδοντικοί κοντά στη Βούλα

Μπουλντής Γιώργος

  • Οδοντίατρος
  • Ορθοδοντικός
  • Χειρουργός Οδοντίατρος
  • Ελληνικό
Ελληνικό
Απλή επίσκεψη: Δωρεάν (περιλαμβάνει στοματικό έλεγχο και πλάνο θεραπείας) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Μπουλντής Γεώργιος είναι Χειρουργός Οδοντίατρος με ιδιωτική κλινική στο Ελληνικό. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε ως Γενικός Οδοντίατρος στην γενική και επανορθωτική οδοντιατρική. Αντιμετωπίζει τον κάθε ασθενή πρώτα ως Άνθρωπο και έπειτα εστιάζει στο οδοντιατρικό του πρόβλημα, επιπρόσθετα, προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τον φόβο που κυριαρχεί κατά την σκέψη στον οδοντίατρο. Στο υπερσύγχρονο οδοντιατρικό του κέντρο, προσφέρει εξειδικευμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες και δίνει έμφαση στην προληπτική οδοντιατρική ενώ παρέχει όλες τις οδοντιατρικές υπηρεσίες. Στο ιατρείο εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και για το λόγο αυτό υπάρχει χώρος για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 12:00

Περράκης Εμμανουήλ

  • Ορθοδοντικός
  • Πειραιάς
Πειραιάς
Απλή επίσκεψη: Δωρεάν (περιλαμβάνει την πρώτη επίσκεψη διάγνωσης) υπόλοιπες υπηρεσίες
Σιδεράκια

Ο Περράκης Εμμανουήλ είναι Ειδικός Ορθοδοντικός με ιδιωτικό ιατρείο στον Πειραιά. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στην Οδοντιατρική, έλαβε εξειδίκευση στην Ορθοδοντική και είναι κάτοχος του τίτλου "Ειδικός Ορθοδοντικός". Έχει μετεκπαιδευτεί στην Αόρατη Ορθοδοντική Θεραπεία κι έχει στο ενεργητικό του εκατοντάδες ολοκληρωμένες θεραπείες, καθώς και σχετική αρθρογραφία στον εγχώριο τύπο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο γιατρός, ενεργό μέλος της Προληπτικής Ομάδας Πειραιά, διαθέτει αξιοσημείωτο εθελοντικό έργο πραγματοποιώντας δεκάδες επισκέψεις σε σχολεία. Επίσης, συμβάλλει στη βελτίωση της στοματικής υγείας των αθλητών και αθλούμενων όντας ιδρυτικό μέλος της Επιστημονικής Εταιρείας Αθλητικής Οδοντιατρικής (Ε.Ε.ΑΘΛ.Ο). Ο ειδικός ορθοδοντικός Περράκης Εμμανουήλ, σε ένα σύγχρονα διαμορφωμένο χώρο, εφαρμόζει υψηλών προδιαγραφών θεραπευτικές τεχνικές. Με αρωγό την άρτια επιστημονική του κατάρτιση και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, παρέχει ορθοδοντική θεραπεία για παιδιά και ενήλικες, κάνοντας χρήση των πλέον καινοτόμων μεθόδων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00