1 Οδοντίατρος στον Νομό Μαγνησίας

Κλείστε Ραντεβού με Οδοντίατρο στον Νομό Μαγνησίας γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Οδοντίατρο της επιλογής σας στον Νομό Μαγνησίας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Οδοντίατρο στον Νομό Μαγνησίας; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Μαγνησίας

Βρείτε Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Μαγνησίας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Στοματικός έλεγχος, Καθαρισμός δοντιών, Σφράγισμα δοντιών, Bonding δοντιών, Αδαμαντινοπλαστική, Αθλητικός νάρθηκας δοντιών, Ακτινογραφία, Αναδιαμόρφωση δοντιών (Recontouring), Ανασύσταση δοντιού με άξονα, Ανασύσταση δοντιών - Βιομιμητική

Παπακώστα Ράνια

  • Οδοντίατρος
  • Βόλος
Βόλος

Η Παπακώστα Ράνια είναι Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Βόλο. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το Bristol της Μεγάλης Βρετανίας. Η βελτίωση του χαμόγελου και η αποκατάσταση της λειτουργίας του στόματος αποτελεί προτεραιότητα για τη γιατρό, γι' αυτό εφαρμόζονται όλες οι νέες τεχνογνωσίες, προκειμένου να επιτευχθεί το σωστό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα, εξατομικευμένα για τον κάθε ασθενή. Το οδοντιατρείο έχει εξοπλιστεί με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα και προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής φροντίδας με έμφαση στην πρόληψη. Στο ιατρείο, εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και για το λόγο αυτό υπάρχει χώρος αποκλειστικά για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 13:00