2 Οδοντίατροι στον Νομό Ηρακλείου Κρήτης

Κλείστε Ραντεβού με Οδοντίατρο στον Νομό Ηρακλείου Κρήτης γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Οδοντίατρο της επιλογής σας στον Νομό Ηρακλείου Κρήτης

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Οδοντίατρο στον Νομό Ηρακλείου Κρήτης; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Ηρακλείου Κρήτης

Βρείτε Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Ηρακλείου Κρήτης. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Στοματικός έλεγχος, Καθαρισμός δοντιών, Σφράγισμα δοντιών, Bonding δοντιών, Αδαμαντινοπλαστική, Αθλητικός νάρθηκας δοντιών, Ακτινογραφία, Αναδιαμόρφωση δοντιών (Recontouring), Ανασύσταση δοντιού με άξονα, Ανασύσταση δοντιών - Βιομιμητική

Χαχλιουτάκη Αικατερίνη

  • Οδοντίατρος
  • Ηράκλειο
Ηράκλειο
Καθαρισμός δοντιών: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει θεραπεία γενικευμένης ουλίτιδας, στίλβωση οδόντων, εκπαίδευση για σωστή στοματική υγιεινή) υπόλοιπες υπηρεσίες
Οδοντικά εμφυτεύματα Λεύκανση δοντιών

Η Χαχλιουτάκη Αικατερίνη είναι Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου. Εξειδικεύεται στην Αισθητική Οδοντιατρική, στην Λεύκανση δοντιών και στην Αόρατη Ορθοδοντική. Το οδοντιατρείο της έχει εξοπλιστεί με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα και προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής φροντίδας με έμφαση στην πρόληψη. Στο ιατρείο, εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και για το λόγο αυτό υπάρχει χώρος αποκλειστικά για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Τουλουπάκη Χρυσάννα

  • Οδοντίατρος
  • Ηράκλειο
Ηράκλειο
Καθαρισμός δοντιών: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Οδοντικά εμφυτεύματα Λεύκανση δοντιών

Η Τουλουπάκη Χρυσάννα είναι Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι απόφοιτη της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι εξειδικευμένη στην Αισθητική Οδοντιατρική και στα Εμφυτεύματα. Είναι εξωτερικός συνεργάτης οδοντιατρείων, ενώ έχει εργαστεί σε ιατρείο Περιοδοντολογίας και Γενικής Οδοντιατρικής. Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου και της Ακαδημίας Οδοντιατρικής. Η γιατρός φροντίζει να ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις του τομέα της, παρακολουθώντας ετησίως πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων. Στο ιατρείο προσφέρονται όλες οι υπηρεσίες της γενικής οδοντιατρικής, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες, είναι άρτια εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα μηχανήματα. Στόχος της είναι η δημιουργία ενός άνετου και φιλικού περιβάλλοντος για τον ασθενή σε συνδυασμό με τη παροχή σύγχρονης οδοντιατρικής και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Κάθε ασθενής αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα με λεπτομερή εξέταση, διάγνωση και ενημέρωση για όλες τις δυνατές λύσεις στοματικής αποκατάστασης. Δίνει μεγάλη έμφαση στην εφαρμογή αυστηρού πρωτόκολλου απολύμανσης και αποστείρωσης για απόλυτα ασφαλείς θεραπείες. Στο ιατρείο χρησιμοποιούνται μόνο σύγχρονα, κορυφαίας ποιότητας βιοϋλικά και επιστημονικά τεκμηριωμένες θεραπείες, με στόχο την ανώδυνη και αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε ασθενούς ξεχωριστά.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 11:00