1 Οδοντίατρος στον Νομό Φθιώτιδας

Κλείστε Ραντεβού με Οδοντίατρο στον Νομό Φθιώτιδας γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Οδοντίατρο της επιλογής σας στον Νομό Φθιώτιδας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Οδοντίατρο στον Νομό Φθιώτιδας; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Φθιώτιδας

Βρείτε Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Φθιώτιδας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Στοματικός έλεγχος, Καθαρισμός δοντιών, Σφράγισμα δοντιών, Bonding δοντιών, Αδαμαντινοπλαστική, Αθλητικός νάρθηκας δοντιών, Ακτινογραφία, Αναδιαμόρφωση δοντιών (Recontouring), Ανασύσταση δοντιού με άξονα, Ανασύσταση δοντιών - Βιομιμητική

Καραγεώργου Γεωργία

  • Οδοντίατρος
  • Λαμία
Λαμία
Σφράγισμα δοντιών: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Καραγεώργου Γεωργία είναι Οδοντίατρος, με ιδιωτικό ιατρείο στην Λαμία. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών λόγω της υψηλής επίδοσης της έλαβε υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ). Από το 1992 λειτουργεί το ιδιωτικό της οδοντιατρείο στη Λαμία και έχει αντιμετωπίσει και αποκαταστήσει μεγάλο αριθμό λειτουργικών και αισθητικών οδοντιατρικών προβλημάτων του στόματος σε ασθενείς όλων των ηλικιών. Στόχος της οδοντιάτρου είναι να ανακουφίσει τον ασθενή από τον τυχόν προϋπάρχοντα οδοντικό πόνο αλλά και να εφαρμόσει το κατάλληλο, σε κάθε περίπτωση, σχέδιο θεραπείας που θα οδηγήσει σε ένα μακροχρόνιο, λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα. Κάθε ασθενής αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα και του παρέχονται οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε ένα καθαρό και φιλικό περιβάλλον. Με οδηγό την επιστημονική κατάρτιση, τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας, την κλινική εμπειρία τόσων χρόνων, αλλά και την συνεχή επιμόρφωση σε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια, παρέχει σε όλα τα μέλη της οικογένειας σας, υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00