1 Οδοντίατρος στον Νομό Αχαΐας

Κλείστε Ραντεβού με Οδοντίατρο στον Νομό Αχαΐας γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Οδοντίατρο της επιλογής σας στον Νομό Αχαΐας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Οδοντίατρο στον Νομό Αχαΐας; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Αχαΐας

Βρείτε Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Αχαΐας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Στοματικός έλεγχος, Καθαρισμός δοντιών, Σφράγισμα δοντιών, Bonding δοντιών, Αδαμαντινοπλαστική, Αθλητικός νάρθηκας δοντιών, Ακτινογραφία, Αναδιαμόρφωση δοντιών (Recontouring), Ανασύσταση δοντιού με άξονα, Ανασύσταση δοντιών - Βιομιμητική

Γιαννούλης Κωνσταντίνος

  • Οδοντίατρος
  • Πάτρα
Πάτρα

Ο Γιαννούλης Κωνσταντίνος είναι Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Πάτρα. Πτυχιούχος από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μετεκπαίδευση στην κλασική προσθετική και προσθετική επί εμφυτευμάτων, στις Η.Π.Α. Συνέχισε την εκπαίδευση του πάνω στις μεθόδους αποκατάστασης βαρέων προσθετικών περιστατικών. Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας στην Πολεμική Αεροπορία, απέκτησε πολύτιμη εμπειρία προσφέροντας οδοντιατρικές υπηρεσίες. Στο πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο του προσφέρονται εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με γνώμονα τον άνθρωπο. Η υψηλή τεχνολογία συναντά την εξειδικευμένη γνώση, δίνοντας λύση σε κάθε απλό ή σύνθετο περιστατικό.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:30