2

Μικροβιολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Μικροβιολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Μικροβιολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Μικροβιολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Μικροβιολόγοι ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Μικροβιολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Αιματολογικές εξετάσεις, Αλλεργιολογικές εξετάσεις, Ανοσολογικές εξετάσεις, Βιοχημικές εξετάσεις, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Έλεγχος αντισωμάτων για Covid - 19, Μικροβιολογικές εξετάσεις, Μοριακές εξετάσεις, Μοριακό τεστ για Covid - 19 (pcr test), Ορμονολογικές εξετάσεις, Προγεννητικός έλεγχος, Τεστ Αντιγόνου για Covid - 19 (rapid test)
Δημοφιλείς αναζητήσεις
Μικροβιολόγοι στην Αθήνα, Μικροβιολόγοι στη Ρόδο, Μικροβιολόγοι στους Αμπελόκηπους
Σχετικές ειδικότητες
Αιματολόγοι
Ρόδος, Καναδά 95
Απλή επίσκεψη: Δωρεάν υπηρεσίες

Ο Σκώνης Μιχαήλ είναι Μικροβιολόγος με ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο στην Ρόδο. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον Εργαστηριακό Έλεγχο της Ανδρικής Υπογονιμότητας της Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και στην Σπερματολογία της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, έχει λάβει την ειδικότητα στην Μικροβιολογία - Βιοπαθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Ιπποκράτειο. Στο ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο Ιατρικό Ρόδου, ένα από τα πιο σύγχρονα μικροβιολογικά εργαστήρια, έχει ως κύριο μέλημα την έγκυρη και σωστή διάγνωση, καθώς η ιατρική ομάδα, οι τεχνολόγοι των ιατρικών μηχανημάτων και όλο το προσωπικό, συνδυάζοντας εμπειρία και ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε όλους τους τομείς της σύγχρονης ιατρικής Μικροβιολογίας, μπορούν να ανταποκριθούν, με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα, σε κάθε απαίτηση και ανάγκη των ασθενών τους. Το ιατρείο διαθέτει αίθουσες δειγματοληψίας και έμπειρους αιμολήπτες, ενώ διαθέτει ειδική αίθουσα για τη λήψη σπέρματος και κολπικού επιχρίσματος και ένα ειδικό χώρο υπαίθριας δειγματοληψίας, απαραίτητο στη λήψη δειγμάτων για τεστ κορονοϊού αποφεύγοντας έτσι την είσοδο του σε χώρους του ιατρείου και τη δημιουργία συγχρωτισμού, επιπλέον πραγματοποιεί αιμοληψία κατ' οίκον.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Λεωφόρος Μεσογείων 6
Αιματολογικές εξετάσεις: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Σιδερής Βασίλης είναι Μικροβιολόγος με ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο στους Αμπελόκηπους. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτος Βιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Αλεξάνδρα και επί 32 συναπτά έτη είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Ελληνικού Ινστιτούτου Pasteur. Επιπλέον, στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής του, έχει συμμετάσχει σε επιστημονικά συνέδρια και έχει στο ενεργητικό του πλήθος δημοσιεύσεων, ενώ ψάχνει συνεχώς τη βιβλιογραφία για νέους βιοδείκτες με επιστημονικό και διαγνωστικό ενδιαφέρον, προκειμένου να τους κάνει διαθέσιμους στην ελληνική ιατρική κοινότητα και τους ασθενείς. Στο μικροβιολογικό και ερευνητικό εργαστήριο "Διαγνωστική Αθηνών", προσφέρει στους ασθενείς εξειδικευμένες εξετάσεις Προληπτικής και Λειτουργικής Ιατρικής μαζί με όλες τις κλασικές εργαστηριακές αναλύσεις και διαθέτει εξειδικευμένες εξετάσεις διερεύνησης της ανδρικής υπογονιμότητας, εργαστηριακές διαγνωστικές εξετάσεις και πολλά εξατομικευμένα προφίλ εξετάσεων, ανάλογα το φύλο, την ηλικία και τα υπό διερεύνηση συμπτώματα καθώς και γρήγορους χρόνους απάντησης.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα