2 Διαβητολόγοι στο Μαρούσι

Κλείστε Ραντεβού με Διαβητολόγο στο Μαρούσι γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Διαβητολόγο της επιλογής σας στο Μαρούσι

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Διαβητολόγο στο Μαρούσι; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Διαβητολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στο Μαρούσι

Βρείτε Διαβητολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στο Μαρούσι. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Αντιμετώπιση διαβήτη, Αντιμετώπιση παχυσαρκίας, Αντιμετώπιση σακχαρώδους διαβήτη, Αντιμετώπιση υψηλής χοληστερίνης, Διαβήτης, Δίαιτα και διατροφή, Διαχείριση βάρους με ιατρική παρακολούθηση, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές

Σχετικές ειδικότητες

Γενικοί Γιατροί στο Μαρούσι, Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι στο Μαρούσι, Ενδοκρινολόγοι στο Μαρούσι, Παθολόγοι στο Μαρούσι

Θωμόπουλος Ανδρέας

 • Ενδοκρινολόγος
 • Διαβητολόγος
 • Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
 • Μαρούσι
Μαρούσι
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Θωμόπουλος Ανδρέας είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Απέκτησε το πτυχίο της Ιατρικής και Χειρουργικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Νάπολης "Federico II", απ' όπου έλαβε και δίπλωμα Ειδίκευσης στην Κλινική Διαιτολογία. Έπειτα από εξαετή θητεία σε κάποια από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία των Αθηνών, όπως το "Έλενα Βενιζέλου" Γενικό Νοσοκομείο Μαιευτήριο, το Αμαλία Φλέμινγκ Νομαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο Μελισσίων, το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς", εξειδικεύτηκε σε "Ενδοκρινολογία, Διαβήτη και Μεταβολισμό". Επιπλέον, έχει λάβει εξειδίκευση στους Υπερήχους Ενδοκρινών Αδένων στο Ακτινολογικό τμήμα του "Μεταξά" Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά. Ο κύριος Θωμόπουλος, επί διετίας, παρακολούθησε θεωρητικά και κλινικά μαθήματα στην Ελληνική Εταιρία Βελονισμού, απ' όπου απέκτησε και το Δίπλωμα Βελονιστή. Έχει διατελέσει υπεύθυνος στο Ενδοκρινολογικό και Διαβητολογικό τμήμα του ΙΚΑ Αμαρουσίου, ενώ στο παρόν, παράλληλα με το ιδιωτικό του ιατρείο, είναι Υπεύθυνος του Ενδοκρινολογικού τμήματος της Βιοκλινικής Αθηνών. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής και ενημέρωσής του στις εξελίξεις του τομέα του, παρακολουθεί πλήθος επιστημονικών συνεδρίων και σεμιναρίων κι αξίζει να σημειωθεί πως διαθέτει δημοσιευμένες εργασίες τόσο σε διεθνή όσο και ελληνικά περιοδικά.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 18:00

Λεγάκης Ιωάννης MD, PhD

 • Ενδοκρινολόγος
 • Διαβητολόγος
 • Μαρούσι
Μαρούσι
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Διαβήτης Μεταβολικό σύνδρομο

Ο Λεγάκης Ιωάννης είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Είναι Διδάκτωρ Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα "Ορμονικές μεταβολές στη σηψαιμία" και πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά την περίοδο των σπουδών του, εργάστηκε ως βοηθός στον Τομέα της Αναλυτικής Ενδοκρινολογίας – Μονάδας Έρευνας Ουσιών που απελευθερώνονται από τον υποθάλαμο, στο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ και έπειτα έλαβε ειδίκευση στο Ενδοκρινολογικό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στην Γ' Παθολογική Κλινική και στην Πνευμονολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος "Η Σωτηρία". Ακολούθως, εργάστηκε ως Αναπληρωτής Διευθυντής στο Ενδοκρινολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν" και Επιστημονικός συνεργάτης στην Γ' Παθολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι Υπεύθυνος του Ενδοκρινολογικού τμήματος στο Ιασώ General, επιστημονικός συνεργάτης του Τμήματος Φυσικοθεραπείας και Φυσιολογίας στο Τμήμα Νοσηλευτικής στο ΤΕΙ Αθηνών, καθώς και στην Ερευνητική Μονάδα Εφαρμοσμένης Ενδοκρινολογίας και Μελέτης του Σακχαρώδη Διαβήτη στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο. Έχει διατελέσει σύμβουλος συντακτικής επιτροπής σε ξενόγλωσσα περιοδικά κι έχει εκπονήσει πλήθος δημοσιεύσεων. Στο ιατρείο του παρέχει ιατρικές υπηρεσίες σε σχέση με την διάγνωση και την θεραπευτική αντιμετώπιση, όλων των παθήσεων των ενδοκρινών αδένων όπως υπόφυσης, θυρεοειδούς, παραθυρεοειδών, επινεφριδίων, όρχεων, ωοθηκών αλλά και των μεταβολικών διαταραχών όπως Σακχαρώδης διαβήτης, Μεταβολικό σύνδρομο, Παχυσαρκία, Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

3 Διαβητολόγοι κοντά στο Μαρούσι

Πανάγου Μαρία MD

 • Διαβητολόγος
 • Ενδοκρινολόγος
 • Μελίσσια
Μελίσσια
Έλεγχος σακχαρώδη διαβήτη

Η Πανάγου Μαρία είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στα Μελίσσια και το Κορωπί. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε την ειδικότητα της στην Παθολογία στην Β' Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου "Αμαλία Φλέμινγκ". Συγχρόνως, συμμετείχε ενεργά στις εφημερίες της Αιματολογικής Κλινικής του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου "Άγιοι Ανάργυροι". Στη συνέχεια, απέκτησε την ειδικότητα της Ενδοκρινολογίας στην Ενδοκρινολογική Κλινική του Νοσοκομείου "Αμαλία Φλέμινγκ". Η γιατρός, παράλληλα με το ιατρείο της, κατέχει τη θέση της Επιστημονικά Υπεύθυνης στα Ενδοκρινολογικά τμήματα της Κλινικής South East Aigaion στην Μύκονο και του ιατρικού - διαγνωστικού κέντρου "Πράξις Υγείας". Αξίζει να σημειωθεί πως, έχει στο ενεργητικό της πλούσια εθελοντική εργασία και διαρκή συμμετοχή σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Με την άρτια επιστημονική κατάρτισή της κι αρωγό το ενδιαφέρον της, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που αφορούν σε παθήσεις θυρεοειδούς, επινεφριδίων, υπόφυσης, τον σακχαρώδη διαβήτη, τις διαταραχές περιόδου, την εμμηνόπαυσή, κ.α.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Δαλακούρα Στέλλα MD, MSc

 • Ενδοκρινολόγος
 • Διαβητολόγος
 • Χαλάνδρι
Χαλάνδρι
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Διαβήτης

Η Δαλακούρα Στέλλα είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών "Μοριακή & Εφαρμοσμένη Φυσιολογία" στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εκπλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού & Μονάδα Περιτοναϊκής Κάθαρσης στο Περιφερειακό Ιατρείο Σατρών στο Κέντρο Υγείας Εχίνου και στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και ειδικεύτηκε στην Ενδοκρινολογία - Διαβητολογία στο τμήμα Ενδοκρινολογίας, Διαβήτη και Μεταβολισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Κοργιαλένειο - Μπενάκειο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Μεγάλης Βρετανίας (General Medical Council), καθώς και της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας. Στο ιδιωτικό της ιατρείο, ένα σύγχρονο χώρο, αναλαμβάνει περιστατικά που καλύπτουν όλο το φάσμα της Ενδοκρινολογίας κι αντιμετωπίζει τις ανάγκες κάθε ασθενή, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.


περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 18:00

Γαρζώνης Σπύρος

 • Διαβητολόγος
 • Παθολόγος
 • Χολαργός
Χολαργός
Εξέταση σακχαρώδη διαβήτη

Ο Σπύρος Γαρζώνης είναι Παθολόγος - Διαβητολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Χολαργό. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών και εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο Π.Ι. Προκοπίου Ευβοίας. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία, ως στρατεύσιμος Υγειονομικός-Ιατρός στην 131 Σ.Μ., στo Άκτιο ένω έλαβε την εξειδίκευση του στην Παθολογία στην Γ' Πανεπιστημιακή Παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος "Σωτηρία". Μετεκπαιδεύτηκε στον Σακχαρώδη Διαβήτη καθώς και στο Διαβητικό Πόδι στο Διαβητολογικό Κέντρο της Α’ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Λαϊκό". Συνεργάστηκε με την Παθολογική κλινική του Θεραπευτηρίου του ΤΥΠΕΤ "Υγείας Μέλαθρον" και με την Ογκολογική Μονάδα της Γ’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος του επίσημου τίτλου εξειδίκευσης στο Σακχαρώδη Διαβήτη και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενασχόληση με την τεχνολογία στο διαβήτη και τις αντλίες ινσουλίνης. Έχει συμμετάσχει ως εθελοντής ιατρός σε αποστολή των Γιατρών Χωρίς Σύνορα - Ελλάδος στη Ζάμπια και σε προγράμματα εντός Ελλάδος. Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Διαβητολογικής εταιρείας (EASD), της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού, της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας και των Γιατρών Χωρίς Σύνορα – Ελλάδος.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00