1 Χειρουργός Οδοντίατρος στη Ρόδο

Κλείστε Ραντεβού με Χειρουργό Οδοντίατρο στη Ρόδο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Χειρουργό Οδοντίατρο της επιλογής σας στη Ρόδο

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Χειρουργό Οδοντίατρο στη Ρόδο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Χειρουργό Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στη Ρόδο

Βρείτε Χειρουργό Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στη Ρόδο. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Στοματικός έλεγχος, Ανασύσταση δοντιού με άξονα, Αντιμετώπιση ουλίτιδας, Γέφυρα δοντιών, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Ενδοδοντία, Εξαγωγή δοντιού, Εξαγωγή φρονιμίτη

Σχετικές ειδικότητες

Οδοντίατροι στη Ρόδο

Τσικούρης Θεόδωρος DDS, MSc

  • Χειρουργός Οδοντίατρος
  • Οδοντίατρος
  • Ρόδος
Ρόδος
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Τσικούρης Θεόδωρος είναι Χειρουργός Οδοντίατρος και διατηρεί ιατρείο στη Ρόδο. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό στα "Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών" από την Ιατρική Σχολή του ίδιου πανεπιστημίου. Για δυο έτη, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στο Τμήμα Οδοντικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στη Στοματική Αποκατάσταση με Οστεοενσωματωμένα Εμφυτεύματα στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Επιπροσθέτως, έχει πιστοποιήσεις στην Αισθητική Οδοντιατρική από το Eastman Dental Institute του University College London, καθώς και στη χρήση οδοντιατρικών Laser. Αξίζει να σημειωθεί πως, έχει κάνει παρουσιάσεις σε πλήθος οδοντιατρικών συνεδρίων και ακολουθεί τη φιλοσοφία συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης, ώστε οι ασθενείς του να λαμβάνουν υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00