1 Χειρουργός Οδοντίατρος στον Νομό Δωδεκανήσων

Κλείστε Ραντεβού με Χειρουργό Οδοντίατρο στον Νομό Δωδεκανήσων γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Χειρουργό Οδοντίατρο της επιλογής σας στον Νομό Δωδεκανήσων

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Χειρουργό Οδοντίατρο στον Νομό Δωδεκανήσων; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Χειρουργό Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Δωδεκανήσων

Βρείτε Χειρουργό Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Δωδεκανήσων. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Στοματικός έλεγχος, Ανασύσταση δοντιού με άξονα, Αντιμετώπιση ουλίτιδας, Γέφυρα δοντιών, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Ενδοδοντία, Εξαγωγή δοντιού, Εξαγωγή φρονιμίτη

Σχετικές ειδικότητες

Οδοντίατροι στον Νομό Δωδεκανήσων

Τσικούρης Θεόδωρος DDS, MSc

  • Χειρουργός Οδοντίατρος
  • Οδοντίατρος
  • Ρόδος
Ρόδος
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Τσικούρης Θεόδωρος είναι Χειρουργός Οδοντίατρος και διατηρεί ιατρείο στη Ρόδο. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό στα "Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών" από την Ιατρική Σχολή του ίδιου πανεπιστημίου. Για δυο έτη, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στο Τμήμα Οδοντικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στη Στοματική Αποκατάσταση με Οστεοενσωματωμένα Εμφυτεύματα στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Επιπροσθέτως, έχει πιστοποιήσεις στην Αισθητική Οδοντιατρική από το Eastman Dental Institute του University College London, καθώς και στη χρήση οδοντιατρικών Laser. Αξίζει να σημειωθεί πως, έχει κάνει παρουσιάσεις σε πλήθος οδοντιατρικών συνεδρίων και ακολουθεί τη φιλοσοφία συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης, ώστε οι ασθενείς του να λαμβάνουν υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00