Ψωμιάδη Ιωάννα MSc

Ψυχοθεραπεύτρια

Κλείσε ραντεβού
Η Ψωμιάδη Ιωάννα είναι Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Παγκράτι. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας από το Αμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών και κατέχει πιστοποίηση ειδίκευσης στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεωρία & Κλινική Πράξη από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συνεχίζοντας τις σπουδές της, έλαβε Μεταπτυχιακό τίτλο στη Διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού μεγάλων επιχειρήσεων από το New York College και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Ομαδικής Ψυχοθεραπείας στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης Ανθρώπου (ΑΚΜΑ), καθώς και το μονοετές πρόγραμμα One - Way Mirror Seminar: Effects of mirrors on individual human behavior. Μέσα από μια σειρά σεμιναρίων και κλινικής εκπαίδευσης, έχει εργαστεί σε ομαδικά προγράμματα ψυχοθεραπείας σε διάφορα κέντρα ψυχολογικής υποστήριξης στην Αθήνα, όπου έχει αναπτύξει μεγάλη εμπειρία σε θέματα συναισθηματικών διαταραχών, διαπροσωπικών σχέσεων, διαταραχών διάθεσης, χωρισμών, διαχείρισης χαμηλής αυτοεκτίμησης και γενικότερα ψυχολογικής παρακολούθησης και στήριξης εφήβων και ενηλίκων. Αναλαμβάνει ατομικές θεραπείες παρέχοντας ευέλικτες, πέραν ωραρίου γραφείου, συνεδρίες αφού πραγματοποιεί καθημερινά τηλεφωνικά και μέσω skype ραντεβού για θέματα που μπορεί να χρήζουν άμεσης επικοινωνίας, άτομα που κατοικούν στο εξωτερικό ή και για άτομα με δύσκολα και μη ευέλικτα ωράρια εργασίας και καθημερινών υποχρεώσεων.

Εξειδικεύσεις γιατρού

Άγχος - Stress Αγχώδεις διαταραχές Κατάθλιψη Συμβουλευτική ζεύγους Ταυτότητα φύλου
 • Γνωσιακή & Συμπεριφοριστική Θεραπεία Θεωρία & Κλινική Πράξη, Τμήμα Ψυχολογίας, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2021 - 2022)
  βιογραφικό

Ιατρεία

 • Ζηνοδότου 24, Παγκράτι, Αττική

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου

Υπηρεσίες

Ψυχοθεραπεία ΛΟΑΤΚΙ+

50€

Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων

50€
περισσότερες υπηρεσίες

Βιογραφικό

Σπουδές

 • Γνωσιακή & Συμπεριφοριστική Θεραπεία Θεωρία & Κλινική Πράξη, Τμήμα Ψυχολογίας, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2021 - 2022)
 • Πτυχίο Ψυχολογίας, Τμήμα Ψυχολογίας, Deree College - The American College of Greece (2001 - 2005)
 • Μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Ανθρωπινου Δυναμικού, New York College (2007 - 2009)

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ιδιωτικό γραφείο, Παγκράτι

Δημοσιεύσεις

Αξιολογήσεις

 • 5.0
  1 κριτική
  Αποτελεσματική
  Έμπειρη
  Συνεπής
  Προσιτή
 • ELENI A.
  04 Οκτ 2023

  Στο γραφείο της Κας Ψωμιάδη νιώθεις απο την πρώτη στιγμή που μπαίνεις, μια πολύ θετική αύρα και προσέγγιση.Μου ήταν δύσκολο να μιλήσω γενικά για το πρόβλημα μου, αλλά με έκανε να αισθανθώ ότι μπορούσα να ανοιχτώ και να την εμπιστευτώ. Επιστήμονας,καταρτισμένη και επεξηγηματική στο αντικείμενο της,και χωρίς να κοιτάζει την ώρα να τελειώσει το ραντεβού. Άνθρωπος & επιστήμονας μαζί. Την συστήνω ανεπιφύλακτα.