Ζουριδάκης Κωνσταντίνος
Γαστρεντερολόγος, Ηπατολόγος

Ραντεβού με τον γιατρό

Ο Ζουριδάκης Κωνσταντίνος είναι Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Ειδικεύτηκε στην Παθολογία στο "Θεαγένειο" Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και συμμετείχε σε σειρά δημοσιεύσεων που αφορούν την ογκολογία του πεπτικού συστήματος. Εργάσθηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ηπατολογικό Ιατρείο της Β' Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής, όπου συμμετείχε στο κλινικό έργο και σε σειρά κλινικών μελετών εξωτερικού στον τομέα της Ηπατολογίας. Παράλληλα απέκτησε Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με αντικείμενο την "Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία", με κατεύθυνση την κλινική έρευνα, η διπλωματική του εργασία πραγματεύτηκε την Ελαστογραφία Ήπατος και Σπληνός. Πραγματοποίησε την ειδικότητα της Γαστρεντερολογίας στη Γαστρεντερολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου "Παπανικολάου", όπου εκπαιδεύτηκε στο ηπατολογικό ιατρείο, το ιατρείο φλεγμονωδών νοσημάτων του εντέρου, το γενικό γαστρεντερολογικό ιατρείο και αντιμετώπισε πλήθος περιστατικών στα επείγοντα του νοσοκομείου. Συμμετείχε σε πάνω από 2000 ενδοσκοπικές πράξεις (γαστροσκοπήσεις, κολονοσκοπήσεις, πολυποδεκτομές, τοποθετήσεις γαστροστομιών και άλλα) στο ενδοσκοπικό τμήμα της κλινικής και συμμετείχε σε σειρά μαθημάτων και δημοσιεύσεων. Έχει παραστεί σε δεκάδες συνέδρια, πολλά εκ των οποίων στο εξωτερικό, έχει υπάρξει ομιλητής σε αρκετά συνέδρια στην Ελλάδα, καθώς και συγγραφέας κεφαλαίων επιστημονικών βιβλίων στο χώρο της Γαστρεντερολογίας - Ηπατολογίας. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ηπατολογικό Ιατρείο της Β' Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του "Ιπποκράτειου" Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και εξωτερικός συνεργάτης ιατρικών ιδιωτικών νοσοκομείων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Το ιατρείο λειτουργεί σε καλαίσθητο, καθαρό και άνετο χώρο πλήρως εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, ο γιατρός διαθέτει άρτια εκπαίδευση και πολύτιμη εμπειρία, που του επιτρέπουν να αντιμετωπίσει κάθε Γαστρεντερολογική και Ηπατική πάθηση, με σύγχρονες μεθόδους θεραπείας, δίνοντας έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση και την πρόληψη.

Εξειδικεύσεις γιατρού

Αντιμετώπιση ηπατίτιδας και κίρρωσης ήπατος

Ιατρεία

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου
+1

Υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη

Αντιμετώπιση ηπατίτιδας και κίρρωσης ήπατος

Εξειδίκευση

Αντιμετώπιση γαστρεντερικών διαταραχών

Αντιμετώπιση γαστρεντερίτιδας

Αντιμετώπιση γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης

Αντιμετώπιση ελκώδους κολίτιδας

Αντιμετώπιση ευερέθιστου εντέρου

Αντιμετώπιση νόσου Crohn

Αντιμετώπιση σπαστικής κολίτιδας

Αντιμετώπιση χρόνιων ηπατοπαθειών

Αφαίρεση πολυπόδων

Γαστροσκόπηση

Ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού

Κολονοσκόπηση

Χρόνια διάρροια

περισσότερες υπηρεσίες

Βιογραφικό

Σπουδές

  • Μεταπτυχιακό στην Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης 
  • Πτυχίο Ιατρικής, Ιατρική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης  2011
  • Ειδικότητα Γαστρεντερολογίας, Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου»  (2014 - 2018)
  • Ειδικότητα Παθολογίας, Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης  (2008 - 2010)

Επαγγελματική εμπειρία

  • Ιδιωτικό ιατρείο, Θεσσαλονίκη
  • Επιστημονικός Συνεργάτης, Ηπατολογικό Ιατρείο, Β' Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική, Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Γεώργιος Παπανικολάου", (2011 - σήμερα)
  • Υπηρεσία υπαίθρου, Περιφερειακό Ιατρείο Ραψάνης, Λάρισα, (2006 - 2007)

Μέλος συλλόγων

  • Ελληνική Γαστρεντερολογική Εταιρία
  • European Association for the Study of Liver diseases (EASL)

Συμμετοχή σε συνέδρια

  • Έχει παραστεί σε δεκάδες συνέδρια και έχει συμμετάσχει ως ομιλητής, πολλά εκ των οποίων στο εξωτερικό (Σαν Φρανσίσκο, Βοστώνη, Παρίσι, Άμστερνταμ).