1 Περιοδοντολόγος στην Ηλιούπολη

Κλείστε Ραντεβού με Περιοδοντολόγο στην Ηλιούπολη γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Περιοδοντολόγο της επιλογής σας στην Ηλιούπολη

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Περιοδοντολόγο στην Ηλιούπολη; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Περιοδοντολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Ηλιούπολη

Βρείτε Περιοδοντολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην Ηλιούπολη. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Στοματικός έλεγχος, Αντιμετώπιση ουλίτιδας, Αντιμετώπιση περιοδοντίτιδας, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Επίσκεψη για Ανέργους - ΑΜΕΑ - Φοιτητές, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Καθαρισμός δοντιών, Καθαρισμός εμφυτευμάτων, Λειτουργικά μηχανήματα ορθοδοντικής για επιδιόρθωση σκελετικών ανωμαλιών

Σχετικές ειδικότητες

Οδοντίατροι στην Ηλιούπολη, Ορθοδοντικοί στην Ηλιούπολη, Προσθετολόγοι στην Ηλιούπολη

Αναστασάκης Στυλιανός DDs, MSc

  • Περιοδοντολόγος
  • Ηλιούπολη
Ηλιούπολη
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Αναστασάκης Στυλιανός Περιοδοντρολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Ηλιούπολη από το 2000. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Αθηνών το 1994 κι έλαβε την ειδίκευσή του στην Περιοδοντολογία και Εμφυτευματολογία στο πανεπιστήμιο Nijmegen Ολλανδίας τα έτη 1996 -1999. Παράλληλα με το ιατρείο του, είναι και Υπεύθυνος του περιοδοντολογικού τμήματος στο οδοντιατρικό κέντρο του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ). Έχει ειδικευθεί στον τομέα της εμφυτευματολογίας και έχει 20ετή εμπειρία στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων δοντιών. Ο ιατρός χρησιμοποιεί εμφυτεύματα από τις 5 μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες σε πωλήσεις και σε αξιοπιστία. Κατέχει εμπειρία στα εμφυτεύματα και την πλαστική ούλων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 08:30

1 Περιοδοντολόγος κοντά στην Ηλιούπολη

Ρουμανάς Κώστας

  • Οδοντίατρος
  • Περιοδοντολόγος
  • Άγιος Δημήτριος
Άγιος Δημήτριος
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Ρουμανάς Κώστας είναι Οδοντίατρος, με οδοντιατρικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή UMFT Victor Babesτο. Από το 2014 ως το 2015 εργάστηκε στο οδοντοθεραπευτικό τμήμα του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Έχει εξειδικευτεί στην Προσθετική και τη Χειρουργική στόματος παρακολουθώντας πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Παράλληλα έχει δημοσιεύσει πάνω από 10 εργασίες σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00