3

Διαβητολόγοι κοντά στη Μεταμόρφωση

Κλείστε Ραντεβού με Διαβητολόγο στη Μεταμόρφωση γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Διαβητολόγο της επιλογής σας στη Μεταμόρφωση

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Διαβητολόγο στη Μεταμόρφωση; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Διαβητολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στη Μεταμόρφωση

Βρείτε Διαβητολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στη Μεταμόρφωση. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Αντιμετώπιση διαβήτη, Αντιμετώπιση παχυσαρκίας, Αντιμετώπιση σακχαρώδους διαβήτη, Αντιμετώπιση υψηλής χοληστερίνης, Διαβήτης, Δίαιτα και διατροφή, Διαχείριση βάρους με ιατρική παρακολούθηση, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές
Σχετικές ειδικότητες
Γενικοί Γιατροί στη Μεταμόρφωση, Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι στη Μεταμόρφωση, Ενδοκρινολόγοι στη Μεταμόρφωση, Παθολόγοι στη Μεταμόρφωση, Ποδίατροι - Ποδολόγοι στη Μεταμόρφωση

Φραγκουλόπουλος Ευάγγελος
Ενδοκρινολόγος, Διαβητολόγος

  • Νέα Φιλαδέλφεια
Νέα Φιλαδέλφεια
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει υπέρηχο) υπόλοιπες υπηρεσίες
Διαβήτης

Ο Φραγκουλόπουλος Ευάγγελος είναι Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αποφοίτησε με Άριστα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Federico II της Ιταλίας. Ειδικεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός" στην Ενδοκρινολογία και Μετεκπαιδεύτηκε στο Steno Memorial Hospital της Δανίας στη Διαβητολογία καθώς και στην Παιδοενδοκρινολογία στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία" όπου εργάστηκε στα πλαίσια της ειδικότητάς του. Εργάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο "Έλενα" και στο Ινστιτούτο Γαρυφαλλίδης με κύρια αντικείμενα την Αναπαραγωγική Ενδοκρινολογία και την Οστεοπόρωση. Εκπαιδεύτηκε στο διαβητολογικό κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου "Ερυθρός Σταυρός", έκανε ειδική εκπαίδευση στο Steno Memorial Hospital της Δανίας, με ερευνητική ενασχόληση στα νέα φάρμακα και ινσουλίνες ως ιατρός διευθυντής της NovoNordisk Hellas. Ο γιατρός αναλαμβάνει πλήθος περιστατικών σε όλο το φάσμα της Ενδοκρινολογίας καθώς και παθήσεις που αφορούν τον Διαβήτη. Στο σύγχρονα εξοπλισμένο ιατρείο του, αναλαμβάνει και φέρνει εις πέρας πληθώρα περιστατικών, συνδυάζοντας την άρτια επιστημονική του κατάρτιση με την πολυετή εμπειρία και επαγγελματισμό δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:30

Θωμόπουλος Ανδρέας
Ενδοκρινολόγος, Διαβητολόγος, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

  • Μαρούσι
Μαρούσι
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Θωμόπουλος Ανδρέας είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Απέκτησε το πτυχίο της Ιατρικής και Χειρουργικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Νάπολης "Federico II", απ' όπου έλαβε και δίπλωμα Ειδίκευσης στην Κλινική Διαιτολογία. Έπειτα από εξαετή θητεία σε κάποια από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία των Αθηνών, όπως το "Έλενα Βενιζέλου" Γενικό Νοσοκομείο Μαιευτήριο, το Αμαλία Φλέμινγκ Νομαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο Μελισσίων, το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς", εξειδικεύτηκε σε "Ενδοκρινολογία, Διαβήτη και Μεταβολισμό". Επιπλέον, έχει λάβει εξειδίκευση στους Υπερήχους Ενδοκρινών Αδένων στο Ακτινολογικό τμήμα του "Μεταξά" Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά. Ο κύριος Θωμόπουλος, επί διετίας, παρακολούθησε θεωρητικά και κλινικά μαθήματα στην Ελληνική Εταιρία Βελονισμού, απ' όπου απέκτησε και το Δίπλωμα Βελονιστή. Έχει διατελέσει υπεύθυνος στο Ενδοκρινολογικό και Διαβητολογικό τμήμα του ΙΚΑ Αμαρουσίου, ενώ στο παρόν, παράλληλα με το ιδιωτικό του ιατρείο, είναι Υπεύθυνος του Ενδοκρινολογικού τμήματος της Βιοκλινικής Αθηνών. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής και ενημέρωσής του στις εξελίξεις του τομέα του, παρακολουθεί πλήθος επιστημονικών συνεδρίων και σεμιναρίων κι αξίζει να σημειωθεί πως διαθέτει δημοσιευμένες εργασίες τόσο σε διεθνή όσο και ελληνικά περιοδικά.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 18:00

Λεγάκης Ιωάννης MD, PhD
Ενδοκρινολόγος, Διαβητολόγος

  • Μαρούσι
Μαρούσι
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Διαβήτης Μεταβολικό σύνδρομο

Ο Λεγάκης Ιωάννης είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Είναι Διδάκτωρ Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα "Ορμονικές μεταβολές στη σηψαιμία" και πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά την περίοδο των σπουδών του, εργάστηκε ως βοηθός στον Τομέα της Αναλυτικής Ενδοκρινολογίας – Μονάδας Έρευνας Ουσιών που απελευθερώνονται από τον υποθάλαμο, στο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ και έπειτα έλαβε ειδίκευση στο Ενδοκρινολογικό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στην Γ' Παθολογική Κλινική και στην Πνευμονολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος "Η Σωτηρία". Ακολούθως, εργάστηκε ως Αναπληρωτής Διευθυντής στο Ενδοκρινολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν" και Επιστημονικός συνεργάτης στην Γ' Παθολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι Υπεύθυνος του Ενδοκρινολογικού τμήματος στο Ιασώ General, επιστημονικός συνεργάτης του Τμήματος Φυσικοθεραπείας και Φυσιολογίας στο Τμήμα Νοσηλευτικής στο ΤΕΙ Αθηνών, καθώς και στην Ερευνητική Μονάδα Εφαρμοσμένης Ενδοκρινολογίας και Μελέτης του Σακχαρώδη Διαβήτη στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο. Έχει διατελέσει σύμβουλος συντακτικής επιτροπής σε ξενόγλωσσα περιοδικά κι έχει εκπονήσει πλήθος δημοσιεύσεων. Στο ιατρείο του παρέχει ιατρικές υπηρεσίες σε σχέση με την διάγνωση και την θεραπευτική αντιμετώπιση, όλων των παθήσεων των ενδοκρινών αδένων όπως υπόφυσης, θυρεοειδούς, παραθυρεοειδών, επινεφριδίων, όρχεων, ωοθηκών αλλά και των μεταβολικών διαταραχών όπως Σακχαρώδης διαβήτης, Μεταβολικό σύνδρομο, Παχυσαρκία, Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00