1 Χειρουργός Οδοντίατρος στο Αργοστόλι

Κλείστε Ραντεβού με Χειρουργό Οδοντίατρο στο Αργοστόλι γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Χειρουργό Οδοντίατρο της επιλογής σας στο Αργοστόλι

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Χειρουργό Οδοντίατρο στο Αργοστόλι; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Χειρουργό Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στο Αργοστόλι

Βρείτε Χειρουργό Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στο Αργοστόλι. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Στοματικός έλεγχος, Ανασύσταση δοντιού με άξονα, Αντιμετώπιση ουλίτιδας, Γέφυρα δοντιών, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Ενδοδοντία, Εξαγωγή δοντιού, Εξαγωγή φρονιμίτη

Σχετικές ειδικότητες

Οδοντίατροι στο Αργοστόλι

Πολλάτου Τατιάνα

  • Οδοντίατρος
  • Χειρουργός Οδοντίατρος
  • Αργοστόλι
Αργοστόλι
Στοματικός έλεγχος: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Πολλάτου Τατιάνα είναι Χειρουργός Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Αργοστόλι. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στην Αισθητική Οδοντιατρική και Προσθετική, ιδιαίτερα σε περιστατικά Όψεων ρητίνης, Στεφανών πορσελάνης και ζιρκονίου, καθώς και στη Λεύκανση δοντιών. Το ιδιωτικό της οδοντιατρείο είναι εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα και προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής φροντίδας με έμφαση στην πρόληψη. Η πολύχρονη εμπειρία της, αλλά και η διαρκής ενημέρωσή της για όλες τις τελευταίες εξελίξεις αντικατοπτρίζεται στην ποιότητα των εργασιών της. Είναι μέλος του οδοντιατρικού συλλόγου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00