1 Χειρουργός Οδοντίατρος στη Χίο

Κλείστε Ραντεβού με Χειρουργό Οδοντίατρο στη Χίο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Χειρουργό Οδοντίατρο της επιλογής σας στη Χίο

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Χειρουργό Οδοντίατρο στη Χίο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Χειρουργό Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στη Χίο

Βρείτε Χειρουργό Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στη Χίο. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Στοματικός έλεγχος, Ανασύσταση δοντιού με άξονα, Αντιμετώπιση ουλίτιδας, Γέφυρα δοντιών, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Ενδοδοντία, Εξαγωγή δοντιού, Εξαγωγή φρονιμίτη

Σχετικές ειδικότητες

Οδοντίατροι στη Χίο

Μουλάκης Θεμιστοκλής

  • Οδοντίατρος
  • Χειρουργός Οδοντίατρος
  • Χίος
Χίος
Στοματικός έλεγχος: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Μουλάκης Θεμιστοκλής είναι Χειρουργός Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Χίο. Είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με πολυετή εμπειρία στην χειρουργική οδοντιατρική στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Οι σύγχρονες οδοντιατρικές υπηρεσίες, η αρίστη υλικοτεχνική και επιστημονική υποδομή, το ελκυστικό αισθητικό περιβάλλον και κυρίως η μακροχρόνια εμπειρία και γνώση του γιατρού, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν μία επιτυχημένα αναγνωρισμένη πορεία. Προσφέρει καθημερινά υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που αφορούν στην καλή στοματική υγιεινή σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής και αισθητικής φροντίδας. Η σωστή αποστείρωση αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τον τον γιατρό και για το λόγο αυτό διαθέτει ειδικό χώρο για την αποστείρωση του εξοπλισμού του.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:30