Η Βαζάκα Κέλυ είναι Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικό γραφείο στο Παλαιό Φάληρο. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην "Εφαρμοσμένη Διατροφή Αθλητισμού και Άσκησης" από το Oxford Brookes University στην Αγγλία. Στο πλαίσιο των προπτυχιακών της σπουδών, παρουσίασε την πτυχιακή της εργασία με τίτλο "Ενσωμάτωση των Προϊόντων Ελεύθερων Γλουτένης από Ασθενείς που Πάσχουν από Κοιλιοκάκη" στο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής και Διαιτολογίας, ενώ κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών της δραστηριοτήτων εκπόνησε διπλωματική εργασία με θέμα "Η Σχέση του ΔΜΣ με τη Λήψη ή μη Πρωινού: Ο Ρόλος της Αντίληψης Σώματος σε Εφήβους". Επιπλέον, έχει μετεκπαιδευτεί στο πρόγραμμα "Δεξιότητες Επικοινωνίας και Συμβουλευτικής για Διαιτολόγους" στο Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών (ΚΕ.Ψ.ΕΦ.). Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Τμήμα Διατροφής του Ειδικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά "Μεταξά", αποκομίζοντας εκτενή κλινική εμπειρία. Στο γραφείο της, παρέχει ολοκληρωμένη αξιολόγηση της διατροφικής κατάστασης, εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής και συνεχή καθοδήγηση σε κάθε στάδιο της πορείας. Με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες, τις προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής του κάθε διαιτώμενου, σχεδιάζει πλάνο ρεαλιστικό, ισορροπημένο και επιστημονικά τεκμηριωμένο. Στόχος είναι η υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών και η σταδιακή επίτευξη του τελικού στόχου, με διατήρηση των αποτελεσμάτων σε βάθος χρόνου και συνολική βελτίωση της ποιότητας ζωής.