Κλείσε ραντεβού

Τσουκαλάς Θεοχάρης

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Ο Τσουκαλάς Θεοχάρης είναι Διατροφολόγος - Διαιτολόγος με ιδιωτικό γραφείο στη Νέα Κρήνη Καλαμαριάς. Είναι απόφοιτος του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία όπου συμμετείχε στο διατροφικό πλάνο για την ετοιμασία ημερήσιων γευμάτων σε φαντάρους ενώ έχει πραγματοποιήσει την πρακτική του άσκηση σε ιδιωτικό διαιτολογικό γραφείο. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής του, έχει παρακολουθήσει επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες και επιμορφωτικά σεμινάρια σχετικά με την μεσογειακή διατροφή, την παχυσαρκία, την αύξηση βάρους αλλά και την διατροφή σε αθλητές. Στο ιδιωτικό του γραφείο παρέχει εξατομικευμένη διαιτολογική υποστήριξη για την εκπαίδευση και τροποποίηση διατροφικής συμπεριφοράς, απώλεια, αύξηση, διατήρηση σωματικού βάρους, αθλητική διατροφή που απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν την βελτίωση, την αποκατάσταση και την επίτευξη των στόχων τους, καθώς και διατροφική υποστήριξη οικογένειας.
  • Πτυχίο Διατροφολογίας - Διαιτολογίας, Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας, Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ)
    βιογραφικό

Ιατρεία

  • Αϊδινίου 9, Καλαμαριά, Νομός Θεσσαλονίκης

Υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη

30€ - 40€

Πρόγραμμα διατροφής

20€ - 30€

Αθλητική διατροφή και πρωταθλητισμός (sports nutrition)

20€ - 30€

Μέτρηση σπλαχνικού λίπους

Δωρεάν

Διατροφική υποστήριξη οικογένειας

Βιογραφικό

Σπουδές

  • Πτυχίο Διατροφολογίας - Διαιτολογίας, Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας, Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ)

Επαγγελματική εμπειρία

  • Ιδιωτικό γραφείο, Θεσσαλονίκη
  • Πρακτική άσκηση, Ιδιωτικό διαιτολογικό γραφείο

Συμμετοχή σε συνέδρια

  • 12ο Μακεδονικό Συνέδριο Διατροφής, Ξενοδοχείο Lazart, Θεσσαλονίκη (12-13/05/2018)
  • 11ο Μακεδονικό Συνέδριο Διατροφής, Makedonia Palace, Θεσσαλονίκη (15 - 17/05/2015)