Κλείσε ραντεβού

Συρίμη Ναταλία

Παιδίατρος

Η Συρίμη Ναταλία είναι Παιδίατρος, Στρατιωτικός Ιατρός με ιατρείο στην Παλλήνη (εντός του Πολυχώρου "Αττική Ιατρική"). Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό Άριστα. Επιπλέον, την ίδια χρονιά αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων με την τιμητική ιδιότητα του Αρχηγού Σχολής βάσει πανεπιστημιακών και στρατιωτικών επιδόσεων. Aπέκτησε τον τίτλο ειδικότητας στην Παιδιατρική, την οποία πραγματοποίησε στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία", στην Α' Παιδιατρική Κλινική του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και σε νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου όπου εργάστηκε για 4 έτη. Συγκεκριμένα εργάστηκε ως Κλινικός συνεργάτης στη νεογνολογία στο Νοσοκομείο Southmead Hospital στην Αγγλία όπου εκπαιδεύτηκε στη Νεογνολογία και ως Ανώτερος κλινικός συνεργάτης στην Παιδιατρική και Νεογνολογία στο Νοσοκομείο Great Western Hospital στην Αγγλία (Παιδιατρική Κλινική, Παιδιατρικά Επείγοντα, Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, Τοκετούς, Μαιευτήριο). Ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στην Παιδιατρική Λοιμωξιολογία στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παιδιατρικών Λοιμώξεων και έχει έντονο κλινικό και ερευνητικό ενδιαφέρον για την Παιδιατρική Λοιμωξιολογία. Έχει εκπονήσει δημοσιεύσεις σε έγκυρα ελληνικά και ξενόγλωσσα επιστημονικά περιοδικά. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει με πολυάριθμες ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και έχει βραβευθεί για τις εργασίες της. Επιπρόσθετα, έχει συμμετάσχει σε κλινικές μελέτες και έχει πραγματοποιήσει Quality Improvement Projects και Audit για βελτίωση παροχής υπηρεσιών υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σήμερα, είναι επιμελήτρια Παιδιατρικής στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας καθώς και μέλος του Τμήματος Ενδονοσοκομειακών Λοιμώξεων του νοσοκομείου με ενεργό ρόλο στη διαχείριση της πανδημίας COVID-19. Στο ιδιωτικό της ιατρείο δέχεται με ευαισθησία και σοβαρότητα τους μικρούς της ασθενείς και παρακολουθεί τα πρώτα τους βήματα στη ζωή δίνοντας σημασία στον μητρικό θηλασμό, τη σωστή διατροφή και την πρόληψη. Σε έναν άρτια εξοπλισμένο και φιλικό για τα παιδιά και τους γονείς χώρο, αντιμετωπίζει τακτικά και επείγοντα παιδιατρικά περιστατικά.

Εξειδικεύσεις γιατρού

Επίσκεψη νεογέννητου Κρυολόγημα - Γρίπη - Ίωση Οδηγίες θηλασμού Παρακολούθηση παιδιού - εφήβου
 • Μεταπτυχιακό στις Παιδιατρικές Λοιμώξεις, University of Oxford (2019 - 2021)
  βιογραφικό

Ιατρεία

 • Δερβενακίων 30, Παλλήνη, Αττική

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου
+14

Παροχές

 • Ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη

30€ - 50€

Επίσκεψη νεογέννητου

Εξειδίκευση
50€ - 80€

Παρακολούθηση παιδιού - εφήβου

Εξειδίκευση

Εφηβική ιατρική

30€ - 50€

Ηλεκτρονική συνταγογράφηση

10€

Παιδική παχυσαρκία

30€ - 50€

Πιστοποιητικά - Βεβαιώσεις

30€

Προγεννητική συμβουλευτική

30€ - 50€

Ίκτερος

Ιλαρά

Παιδικές ασθένειες

περισσότερες υπηρεσίες

Βιογραφικό

Σπουδές

 • Μεταπτυχιακό στις Παιδιατρικές Λοιμώξεις, University of Oxford (2019 - 2021)
 • Στρατιωτικός Ιατρός, Στρατιωτική Ιατρική Σχολή (ΣΣΑΣ), Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (2003 - 2009)
 • Πτυχίο Ιατρικής, Ιατρική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (2003 - 2009)
 • Ειδικότητα Παιδιατρικής, Α' Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική, Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία" (2012 - 2016)
 • Ειδικότητα στη Νεογνολογία, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών, Southmead Hospital, North Bristol Trust, Bristol, United Kingdom (2016 - 2017)

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ιατρείο, Παλλήνη (εντός του Πολυχώρου "Αττική Ιατρική")
 • Επιμελήτρια, Παιδιατρική, Παιδιατρικό Τμήμα, 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (2020 - σήμερα)
 • Επιμελήτρια Β', Παιδιατρική & Νεογνολογία, Παιδιατρικό Τμήμα, Great Western Hospital, NHS Foundation Trust, Swindon, United Kingdom (2017 - 2020)
 • Κλινικός Συνεργάτης, Νεογνολογία, Νοσοκομείο Southmead Hospital Αγγλίας

Αξιολογήσεις

 • 5.0
  23 κριτικές
  Αποτελεσματική
  Έμπειρη
  Συνεπής
  Προσιτή