Παππά Ελένη
Οφθαλμίατρος, Χειρουργός Οφθαλμίατρος, Παιδοφθαλμίατρος

Ραντεβού με τη γιατρό

Η Παππά Ελένη είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Παιδοοφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Περιστέρι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ερευνητικό ενδιαφέρον στο Γλαύκωμα. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στην οφθαλμολογία στη κλινική Bremen Mitte, στο οποίο εργάστηκε και ως Επιμελήτρια, αποκτώντας σημαντική εμπειρία στην διάγνωση, την παρακολούθηση καθώς και στην συντηρητική και χειρουργική αντιμετώπιση οφθαλμολογικών παθήσεων σε παιδιά και ενήλικες. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής της, έχει πληθώρα συμμετοχών σε διεθνή σεμινάρια και μετεκπαιδεύσεις οφθαλμολογίας, καθώς και ομιλίες σε γερμανικά συνέδρια. Είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού, του Γερμανικού και του Ελληνικού Εθνικού Διπλώματος Οφθαλμολογίας και διατελεί Επιμελήτρια της Ευρωκλινικής Αθηνών και της Ευρωκλινικής Παίδων. Με αρωγό την πολυετή κλινική και χειρουργική εμπειρία, σε αναγνωρισμένα οφθαλμολογικά κέντρα, αναλαμβάνει με επιτυχία και συνέπεια την διάγνωση και θεραπεία για κάθε είδους οφθαλμολογική πάθηση, που μπορεί να αντιμετωπίζει ένας ενήλικας ή ένα παιδί.

Ιατρεία

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου

Υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη

30€ - 40€

Αντιμετώπιση βλεφαρίτιδας

Διαθλαστικός έλεγχος και χορήγηση γυαλιών

30€ - 40€

Εξέταση γλαυκώματος

Εξέταση καταρράκτη

Εξέταση κερατόκωνου

Παιδοφθαλμολογικός έλεγχος

40€ - 50€

Πλήρης οφθαλμολογικός έλεγχος

40€ - 50€

Βιογραφικό

Σπουδές

  • Χειρουργός Οφθαλμίατρος, Ιατρική Σχολή, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 

Επαγγελματική εμπειρία

  • Επιμελήτρια, νοσοκομείο "Klinikum Bremen-Mitte", Οφθαλμολογική Κλινική, (06/2014-03/2020)
  • Επιμελήτρια, "Ευρωκλινική Παίδων", Τμήμα Οφθαλμολογίας, (09/2020 - σήμερα)
  • Επιμελήτρια, "Ευρωκλινική Αθηνών", Τμήμα Οφθαλμολογίας, (05/2021 - σήμερα)
  • Ιδιώτης οφθαλμίατρος, (04/2021 - σήμερα)

Συμμετοχή σε συνέδρια

  • Retinopathia praematurorum / Παρουσίαση σε συνέδριο της οφθαλμολογικής κλινικής του Klinikum Bremen-Mitte (04/2017)
  • Effektivität und Sicherheit der Trabektom-Opertation: Eine prospektive, monozentrische Fallserie an 117 Patienten/ Poster και παρουσίαση στο 112. Συνέδριο της Γερμανικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας (09/2014)
  • Trabektom Operation: letzte Ergebnisse unserer Klinik / Παρουσίαση σε ημερίδα της οφθαλμολογικής κλινικής του Klinikum Bremen-Mitte (11/2013)
  • Trabektom Operation: erste Ergebnisse unserer Klinik / Παρουσίαση σε ημερίδα της οφθαλμολογικής κλινικής του Klinikum Bremen-Mitte (10/2012)
  • περισσότερα