Η Κωνσταντίνου Κρήνη είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διατηρεί τα ιδιωτικά γραφεία "Balancediet" στη Βούλα και στο Καματερό. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην "Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων" από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επιπροσθέτως, απέκτησε Πτυχίο Αισθητικής και Κοσμητολογίας από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας (Τ.Ε.Ι. Αθήνας). Έχει εκπαιδευτεί στα προγράμματα "Certificate in Coaching" και "Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων" του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έλαβε την αντίστοιχη πιστοποίηση από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ). Απέκτησε πολύτιμη κλινική εμπειρία μέσω της συνεργασίας της με το Τμήμα Ενδοκρινολογίας και Μεταβολισμού του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Κοργιαλένειο - Μπενάκειο Ε.Ε.Σ.", τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς", το Διαβητολογικό Τμήμα και το Ιατρείο Παχυσαρκίας του Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά "Τζάνειο", καθώς και την Πνευμονολογική Κλινική και τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Σισμανόγλειο". Μέχρι και σήμερα, εργάζεται ως Εκπαιδευτικός στους Τομείς Διαιτολογίας - Διατροφής και Αισθητικής σε Ιδιωτικά και Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.). Στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης και επαγγελματικής της κατάρτισης, παρακολουθεί συστηματικά συνέδρια και μετεκπαιδευτικά σεμινάρια που αφορούν τις εξελίξεις στην επιστήμη της Διαιτολογίας, του Life Coaching και της Αυτοβελτίωσης. Στα γραφεία της, παρέχει εξατομικευμένα διατροφικά προγράμματα για απώλεια και διατήρηση σωματικού βάρους, ειδικά προγράμματα διατροφής για παιδιά και εφήβους, καθώς και προσαρμοσμένα διαιτολόγια για γυναίκες κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού. Επιπλέον, προσφέρονται προγράμματα διατροφής για αθλητές και για κλινικές καταστάσεις, όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, τα καρδιαγγειακά νοσήματα και οι νεφρικές παθήσεις. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στη διατροφική εκπαίδευση, η οποία ενισχύεται μέσα από τα εργαλεία του Life Coaching, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην υιοθέτηση μιας ισορροπημένης και βιώσιμης σχέσης με τη διατροφή.