Κωνσταντίνου Κρήνη
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Ραντεβού με τη γιατρό

Η Κωνσταντίνου Κρήνη είναι Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικό γραφείο στη Βούλα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Xαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και του Τμήματος Αισθητικής - Κοσμητολογίας του ΤΕΙ Αθήνας, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων" που διοργανώνεται από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ έχει λάβει κι αντίστοιχη πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ. Επίσης, ολοκλήρωσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Certificate in Coaching" του ίδιου πανεπιστημίου και δίνει έμφαση σε τεχνικές αυτο-κινητοποίηση, στην αλλαγή τρόπου σκέψης και στην υιοθέτηση νέων συμπεριφορών. Αξίζει να σημειωθεί πως, η κυρία Κωνσταντίνου απέκτησε πολύτιμη κλινική εμπειρία στο Διαβητολογικό Τμήμα και το Ιατρείο Παχυσαρκίας του Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά "Τζάνειο", στην Πνευμονολογική κλινική και τη Μονάδα Εντατικής Θεράπειας του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου, στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και Εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς", καθώς και στο Τμήμα Ενδοκρινολογίας και Μεταβολισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Κοργιαλένειο - Μπενάκειο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός. Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και κατάρτισής της, παρακολουθεί ανελλιπώς συνέδρια και μετεκπαιδευτικά σεμινάρια τα οποία αφορούν τις εξελίξεις γύρω από την επιστήμη της Διαιτολογίας, του Life coaching και της αυτοβελτίωσης. Επίσης, εργάζεται ως εκπαιδευτικός σε ιδιωτικά και δημόσια Ιδρύματα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) στα γνωστικά αντικείμενα της Διαιτολογίας – Διατροφής και Αισθητικής. Στο ιδιωτικό γραφείο της, έναν χώρο φιλικό και καλαίσθητο, παρέχει εξατομικευμένα διατροφικά προγράμματα για απώλεια σωματικού βάρους και διατήρησής του, ειδικά προγράμματα διατροφής για παιδιά και εφήβους, προσαρμοσμένα διαιτολόγια για γυναίκες που βρίσκονται στην περίοδο της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού. Επίσης, παρέχονται προγράμματα διατροφής για αθλητές και αθλούμενους, αλλά και κλινικές καταστάσεις όπως διαβήτης, καρδιαγγειακά, νεφρικές παθήσεις. Τέλος, εξαιρετικά σημαντική είναι και η διατροφική εκπαίδευση που προσφέρεται μέσα από τα εργαλεία του life coaching.

Εξειδικεύσεις γιατρού

Αθλητική διατροφή & πρωταθλητισμός (Sports nutrition) Αντιμετώπιση σακχαρώδους διαβήτη Διατροφή για αθλητές Διατροφή για εγκύους και θηλάζουσες Κλινική διατροφή

Ιατρεία

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου
+1

Παροχές

 • Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Aνέργους - Φοιτητές
 • Αναλαμβάνω περιστατικά παιδιών έως 12 ετών

Υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη

30€ - 40€

Αθλητική διατροφή & πρωταθλητισμός (Sports nutrition)

Εξειδίκευση
30€ - 40€

Διατροφή για αθλητές

Εξειδίκευση
30€ - 40€

Διατροφή για εγκύους και θηλάζουσες

Εξειδίκευση
30€ - 40€

Κλινική διατροφή

Εξειδίκευση
30€ - 40€

Μέτρηση βασικού μεταβολισμού

Δωρεάν

'Ελεγχος μεταβολισμού

30€ - 40€

Διατροφή για vegans

30€ - 40€

Διατροφή για παιδιά και εφήβους

30€ - 40€

Λιπομέτρηση - σωματομετρία

15€

Πρόγραμμα διατροφής

30€

Πρόγραμμα διατροφής 15 ημερών

30€

Σωματικές μετρήσεις

Δωρεάν
περισσότερες υπηρεσίες

Βιογραφικό

Σπουδές

 • Μεταπτυχιακό στην Επιστήμη και την Τεχνολογία Τροφίμων, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών 
 • Πτυχίο Διαιτολογίας, Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών 
 • Πτυχίο Αισθητικής – Κοσμητολογίας, Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών, Τομέας Αισθητικής & Κοσμητολογίας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής 
 • Πιστοποίηση στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων, Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΕΠΠ) 
 • Δίπλωμα στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 
 • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Certificate in Coaching", Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ιδιωτικό Διαιτολογικό Γραφείο, "Balancediet", Βούλα
 • Εκπαιδευτικός, Τομείς Διαιτολογίας - Διατροφής και Αισθητικής, Ιδιωτικά και δημόσια ΙΕΚ
 • Κλινική εμπειρία, Τμήμα Ενδοκρινολογίας και Μεταβολισμού, Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Κοργιαλένειο - Μπενάκειο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, (2005 - 2006)
 • Κλινική εμπειρία, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ΜΕΘ Εγκαυμάτων, Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς"
 • Κλινική εμπειρία, Διαβητολογικό Τμήμα και Ιατρείο Παχυσαρκίας, Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά
 • Κλινική εμπειρία, Πνευμονολογική Κλινική και Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, Σισμανόγλειο Νοσοκομείο
 • Εξετάστρια, Εξετάσεις πιστοποίησης, Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ)
 • περισσότερα

Μέλος συλλόγων

 • Πανελλήνιος Συλλόγος Διαιτολόγων - Διατροφολόγων
 • Ελληνικό Ιδρύμα Γαστρεντερολογίας και Διατροφής

Συμμετοχή σε συνέδρια

 • Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης της παρακολουθεί ανελλιπώς συνέδρια και μετεκπαιδευτικά σεμινάρια τα οποία αφορούν τις εξελίξεις γύρω από την επιστήμη της Διατροφής - Διαιτολογίας και της προσωπικής ανάπτυξης.

Δημοσιεύσεις

 • Encapsulation of Nutraceutical Monoterpenes in β-Cyclodextrin and Modified Starch, Journal of food Science, Vol 73, (2008)