Παπαγιαννόπουλος Παναγιώτης
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός

Ραντεβού με τον γιατρό

Ο Παπαγιαννόπουλος Παναγιώτης είναι Χειρουργός Ορθοπαιδικός - Τραυματολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στη "στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας" του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και στην "Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική" από το ΕΚΑΒ του Υπουργείου Υγείας. Ειδικεύτηκε στην Β' Ορθοπαιδική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ο ευαγγελισμός" και στα πλαίσια της ειδίκευσης του εργάστηκε στην Κλινική Χειρουργικής χειρός άνω άκρου και Μικροχειρουργικής καθώς και στο τμήμα Αθλητικών Κακώσεων του Γενικού Νοσοκομείου "ΚΑΤ" και την Β’ Ορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών "Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού" και απέκτησε τον τίτλο του Ορθοπαιδικού Χειρουργού. Εργάσθηκε ως έμμισθος Επιμελητής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας στην Vitos Orthopedic Clinic Kassel, στο Νοσοκομείο St. Katharinen και στην Klinikum Nordfriesland, με εξειδίκευση στην Αρθροσκοπική Χειρουργική και στις Αρθροπλαστικές των μεγάλων αρθρώσεων. Εργάσθηκε ως Επιμελητής της Κλινικής Ενδοσκοπικής και Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής της Σπονδυλικής Στήλης (MISS) του Metropolitan General και έκτοτε εργάζεται ως Επιμελητής της Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων του Νοσοκομείου. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Ορθοπαιδικής Κλινικής του "Ιασώ Παίδων" καθώς και του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Έχει δημοσιεύσει επιστημονικό έργο σε διεθνή περιοδικά, έχει παρουσιάσει εργασίες σε Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια Ορθοπαιδικού ενδιαφέροντος καθώς υπήρξε και μέλος οργανωτικών επιτροπών Ορθοπαιδικών συνεδρίων. Έλαβε τον τίτλο του Fellow of the E.B.O.T. από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία των Εθνικών Εταιρειών Ορθοπαιδικής & Τραυματολογίας και είναι πιστοποιημένος στον τομέα των αθλητικών κακώσεων από τη FIFA Diploma in Football Medicine (FIFA). Ο γιατρός είναι άρτια εκπαιδευμένος και καταρτισμένος, διαθέτει πολυετή εμπειρία και στόχος του είναι η εξατομικευμένη προσέγγιση και η παροχή σύγχρονων και υψηλού επιπέδου θεραπειών ορθοπαιδικής χειρουργικής με γνώμονα την άμεση αποκατάσταση του ασθενούς.

Εξειδικεύσεις γιατρού

Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων Αρθροπλαστική Αρθροσκόπηση

Ιατρεία

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου
+1

Παροχές

 • Ηλεκτρονική συνταγογράφηση
 • Αναλαμβάνω περιστατικά παιδιών έως 12 ετών
 • Αναλαμβάνω χειρουργικά περιστατικά

Υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη

50€

Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων

Εξειδίκευση
50€

Αρθροπλαστική

Εξειδίκευση
50€

Αρθροπλαστική γόνατος

50€

Αρθροπλαστική ισχίου

50€

Αρθροπλαστική ώμου

50€

Αρθροσκόπηση

Εξειδίκευση
50€

Αρθροσκόπηση γόνατος

50€

Αρθροσκόπηση ισχίου

50€

Αντιμετώπιση ισχιαλγίας

50€

Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης

50€

Αντιμετώπιση οσφυαλγίας

50€

Ηλεκτρονική συνταγογράφηση

20€

Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις

50€

Πρόληψη & Αντιμετώπιση σκολίωσης

50€

Βιογραφικό

Σπουδές

 • MSc, στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ)  2011
 • Πτυχίο Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών  (1997 - 2003)
 • Δίπλωμα της FIFA στην Ιατρική του Ποδοσφαίρου, FIFA Football Medicine 
 • Ορθοπαιδική & Τραυματολογία, Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία των Εθνικών Εταιρειών Ορθοπεδικής & Τραυματολογίας  2013

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ιδιωτικό Ιατρείο, Πειραιάς
 • Επιμελητής, Κλινική Αθλητικών Κακώσεων, Metropolitan General (2019 – σήμερα)
 • Επιμελητής, Ορθοπεδική Κλινική, Vitos Clinic Kassel Γερμανία, (2015- 2018)

Μέλος συλλόγων

 • Μέλος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
 • Μέλος Ιατρικού Συλλόγου Έσσης
 • Osteosynthesis & Trauma Care Hellas (OTC)

Συμμετοχή σε συνέδρια

 • Ο γιατρός έχει παρακολουθήσει πλήθος ελληνικών και διεθνών συνεδρίων σχετικά με Αθλητικές Κακώσεις και Αρθροπλαστικές Ελάχιστης Επεμβατικότητας (με πλοήγηση/ρομποτικές)
 • Ύπηρξε μέλος οργανωτικών επιτροπών ορθοπαιδικών συνεδρίων

Δημοσιεύσεις

 • Idiopathic autoimmune hemolytic anemia due to lecithin overdose: a case report. Lentzas I., Papagiannopoulos P., Nikolaidis I., Garmiri V., Vatides D., Papathanasiou A., Melidonis A., Tsiros G., Voila P., Lionis C., Cases Journal, (2009)
 • Vertical talus in a child with chromosomal anomaly. Markeas N., Volonakis E., Papagiannopoulos P., Katsoulis G., Pasparakis D., Acta Orthopaedica et Traumatologica Hellenica, (2007)