Καραγιώργος Παναγιώτης
Ενδοκρινολόγος

Ραντεβού με τον γιατρό

Ο Καραγιώργος Παναγιώτης είναι Ενδοκρινολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στα Βριλήσσια. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι εξειδικευμένος στην Ενδοκρινολογία και τον Διαβήτη στην Ενδοκρινολογική Κλινική του Διαβητολογικού κέντρου του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ευαγγελισμός" και του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών "Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού". Επίσης, διαθέτει διπλώματα Ομοιοπαθητικής, από το "Ιπποκράτειο Κέντρο Κλασσικής Ομοιοπαθητικής", τη "Βρετανική Σχολή Ομοιοπαθητικής" και την Πορτογαλική Ένωση Ομοιοπαθητικής. Συνεργάζεται και με την κλινική «ΙΑΖΩ» ως επικεφαλής του ενδοκρινολογικού τμήματος. Με στόχο τη συνεχή επιμόρφωση στον τομέα του, παρακολουθεί τακτικά Ελληνικά και διεθνή συνέδρια του Τομέα της Ενδοκρινολογίας και της Ομοιοπαθητικής, ενώ έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες δημοσιεύσεις ιατρικών της άρθρων σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Επιπλέον, είναι υπεύθυνος διδασκαλίας μαθημάτων ιατρικής στο Ιπποκράτειο Κέντρο Κλασσικής Ομοιοπαθητικής. Ο γιατρός έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, καθώς και από την διδακτική εμπειρία, όντας επικεφαλής διδασκαλίας ιατρικών μαθημάτων στο "Ιπποκράτειο Κέντρο Κλασικής Ομοιοπαθητικής". Η μακροχρόνια εξειδικευμένη εμπειρία στην αντιμετώπιση περιστατικών Σακχαρώδους διαβήτη, παιδο-ενδοκρινολογικών διαταραχών και παθήσεων του θυρεοειδούς και παραθυρεοειδών αδένων, του δίνουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά όλο το εύρος των περιστατικών της ενδοκρινολογίας. Παρέχονται υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες, κατανοώντας τις ανάγκες του κάθε ασθενή, με σκοπό την προσφορά της καλύτερης δυνατής φροντίδας. Αυτό επιτυγχάνεται λαμβάνοντας υπ’ όψη τα πιο σύγχρονα διεθνή επιστημονικά δεδομένα και τις τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες του επιστημονικού αντικειμένου της ενδοκρινολογίας.

Ιατρεία

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες ιατρείου

Παροχές

  • Ηλεκτρονική συνταγογράφηση - Δίμηνη - Τρίμηνη

Υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη

50€

Αντιμετώπιση εμμηνόπαυσης

Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης

Αντιμετώπιση παχυσαρκίας

Έλεγχος θυρεοειδούς

Έλεγχος σακχαρώδη διαβήτη

Έλεγχος υπογονιμότητας

Ηλεκτρονική συνταγογράφηση

10€

Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση

10€

Τρίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση

20€

Σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών

Βιογραφικό

Σπουδές

  • Πτυχίο Ιατρικής, Ιατρική Σχολή, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών  (1997 - 2003)
  • Δίπλωμα Κλασσικής Ομοιοπαθητικής, Ιπποκράτειο Κέντρο Κλασσικής Ομοιοπαθητικής  (2004 - 2009)
  • Δίπλωμα 1ης Ανώτερης Ομοιοπαθητικής Εκπαίδευσης, School of Homeopathy, Αγγλία  2011

Επαγγελματική εμπειρία

  • Ιδιωτικό ιατρείο, Βριλήσσια & Αταλάντη Φθιώτιδας, (2018 - σήμερα)
  • Υπηρεσία υπαίθρου, Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας, (2004 - 2005)
  • Υπεύθυνος Ενδοκρινολογικού Τμήματος, Πολυϊατρείο "Ιάζω"
  • Υπεύθυνος διδασκαλίας, Ιατρικά μαθήματα Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας, Ιπποκράτειο Κέντρο Κλασσικής Ομοιοπαθητικής

Συμμετοχή σε συνέδρια

  • Συμμετέχει σε επιστημονικά συνέδρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια Ενδοκρινολογίας, σε πλήθος σεμιναρίων ομοιοπαθητικής εκπαίδευσης απο αναγνωρισμένους ομοιοπαθητικούς όπως οι Misha Norland, Γεράσιμος Στουραΐτης, Dr. Pawan Pareek, Γ. Βυθούλκας, Kim Eliah κ.α., συμμετοχή σε κύκλο σεμιναρίων του Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών "Ορθομοριακή Θεραπευτική" και απονομή του τίτλου του "Συμβούλου Ορθομοριακής Ιατρικής".