Κουτροπούλου Kαλλιόπη
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Ραντεβού με τη γιατρό

Η Καλλιόπη Κουτροπούλου είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Συνθετικής κατεύθυνσης με ιδιωτικό γραφείο στο Χαλάνδρι. Είναι πτυχιούχος του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας (EICP), με εξειδίκευση στην Αφηγηματική προσέγγιση από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο (ΕΚΠΑ). Με σπουδές, επίσης, στο θέατρο και την μουσικοθεραπεία, έχει ιδρύσει από το 2011 και διαχειρίζεται την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Καλειδοσκόπιο”, η οποία παρέχει υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης, εκπαιδευτικά προγράμματα και καλλιτεχνικές δράσεις. Βασική φιλοσοφία και στόχος, είναι η ανάπτυξη ενός τόπου επικοινωνίας, προσιτού και ικανού να αφουγκραστεί τις διαφορετικές ανάγκες και ανησυχίες των ανθρώπων που απευθύνονται για θεραπεία. Μέσα από τις συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης, ο θεραπευόμενος βρίσκει τον δικό του χρόνο και χώρο να μοιραστεί και να διαχειριστεί σκέψεις, συναισθήματα και καταστάσεις που τον απασχολούν, μέσα σε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης και αποδοχής. Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε, να μιλήσουμε και να βρούμε νέες διεξόδους σε ότι σε απασχολεί.

Ιατρεία

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου

Παροχές

  • Ειδικό κόστος επίσκεψης για Aνέργους - Φοιτητές

Υπηρεσίες

Απλή συνεδρία

25€

Αγχώδεις διαταραχές

25€

Ατομική συνεδρία

Ατομική ψυχοθεραπεία

25€

Θεραπεία ζεύγους

Θεραπεία ζεύγους και συμβουλευτική

Συμβουλευτική ζεύγους

Συνεδρία Online

25€

Βιογραφικό

Σπουδές

  • Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Συνθετική κατεύθυνση, Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας, Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας (EICP) 
  • Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία - Αφηγηματικές, Διαλογικές και Σχεσιακές Προσεγγίσεις στη Μετανεωτερικότητα , Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 

Επαγγελματική εμπειρία

  • -

Μέλος συλλόγων

  • -

Συμμετοχή σε συνέδρια

  • -

Δημοσιεύσεις

  • -