2

Μικροβιολόγοι ΕΟΠΥΥ

Κλείστε Ραντεβού με Μικροβιολόγο ΕΟΠΥΥ εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Ρόδος, Καναδά 95
Απλή επίσκεψη: Δωρεάν υπηρεσίες

Ο Σκώνης Μιχαήλ είναι Μικροβιολόγος με ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο στην Ρόδο. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον Εργαστηριακό Έλεγχο της Ανδρικής Υπογονιμότητας της Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και στην Σπερματολογία της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, έχει λάβει την ειδικότητα στην Μικροβιολογία - Βιοπαθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Ιπποκράτειο. Στο ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο Ιατρικό Ρόδου, ένα από τα πιο σύγχρονα μικροβιολογικά εργαστήρια, έχει ως κύριο μέλημα την έγκυρη και σωστή διάγνωση, καθώς η ιατρική ομάδα, οι τεχνολόγοι των ιατρικών μηχανημάτων και όλο το προσωπικό, συνδυάζοντας εμπειρία και ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε όλους τους τομείς της σύγχρονης ιατρικής Μικροβιολογίας, μπορούν να ανταποκριθούν, με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα, σε κάθε απαίτηση και ανάγκη των ασθενών τους. Το ιατρείο διαθέτει αίθουσες δειγματοληψίας και έμπειρους αιμολήπτες, ενώ διαθέτει ειδική αίθουσα για τη λήψη σπέρματος και κολπικού επιχρίσματος και ένα ειδικό χώρο υπαίθριας δειγματοληψίας, απαραίτητο στη λήψη δειγμάτων για τεστ κορονοϊού αποφεύγοντας έτσι την είσοδο του σε χώρους του ιατρείου και τη δημιουργία συγχρωτισμού, επιπλέον πραγματοποιεί αιμοληψία κατ' οίκον.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέο Ψυχικό, Λεωφόρος Κηφισίας 340
Απλή επίσκεψη: Δωρεάν υπηρεσίες

Η Φαρμάκη Γεωργία είναι Ιατρός Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος και διατηρεί μικροβιολογικό εργαστήριο στο Νέο Ψυχικό και στην Αγία Βαρβάρα (Αιγάλεω). Είναι Επίτιμη Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απ' όπου έχει λάβει και το πτυχίο Ιατρικής. Επίσης, από το τμήμα Νοσηλευτικής Σχολής του ίδιου Πανεπιστημίου απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Δημόσια Υγεία. Αφού εκπλήρωσε την Υπηρεσία Υπαίθρου στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, έκανε την πρακτική της άσκηση για την απόκτηση τίτλου ειδικότητας Ιατρικής Βιοπαθολογίας στο Μικροβιολογικό τμήμα του Μαιευτικού Γυναικολογικού Κέντρου "Έλενα Βενιζέλου" και στο Μικροβιολογικό - Αιματολογικό τμήμα του 417 ΝΙΜΤΣ (Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού). Ήταν Επιστημονική Υπεύθυνη του μικροβιολογικού τμήματος Προληπτικής Ιατρικής & Αντιγήρανσης του κέντρου Ορθοβιοτική. Πλέον διατελεί, από το 1997, Ιατρική Υπεύθυνη και Διευθύντρια του μικροβιολογικού - βιοπαθολογικού εργαστηρίου "Γεωργία Φαρμάκη - Μικροβιολογικό Εργαστήριο" και από το 2022 στο Νέο Ψυχικό στο Πρότυπο Διαγνωστικό Εργαστήριο Farmaki Lab. Αξίζει να σημειωθεί πως, η Dr. Φαρμάκη είναι κάτοχος πιστοποίησης Μεταβολομικής και Διατροφικής Ιατρικής από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Διατροφικής Ιατρικής, καθώς και της Ιατρικής του Τρόπου Ζωής από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ιατρικής Lifestyle (ELMO). Επιπροσθέτως, έχει πραγματοποιήσει πληθώρα εκπαιδευτικών σεμιναρίων στην Αισθητική Ιατρική σε κέντρα της Ελλάδας και των ΗΠΑ -ενδεικτικά αναφέρονται η Εφαρμογή τεχνικών Μεσοθεραπείας PRP / PRF, Cleopatra technique, κ.α. Στα ιδιωτικά της εργαστήρια, εκτελούνται όλες οι μικροβιολογικές, βιοχημικές, ανοσολογικές, ορμονολογικές, αιματολογικές εξετάσεις με στόχο την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση ασθενειών, ιδιαίτερα το εργαστήριο του Νέου Ψυχικού διαθέτει τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό στον τομέα της εργαστηριακής διάγνωσης που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει βιοχημικό αναλυτή, δύο ανοσολογικούς αναλυτές, αιματολογικό αναλυτή, αναλυτή ηλεκτρολυτών, προθρομβινόμετρο και αυτόματο αναλυτή σπέρματος. Όλες εξετάσεις διενεργούνται υπό την επίβλεψη της κυρίας Φαρμάκη και εφαρμόζονται διεθνή πρωτόκολλα και μέθοδοι αναφοράς για τη διασφάλιση της ποιότητας των αποτελεσμάτων. Τέλος, τα εργαστήρια είναι συμβεβλημένα με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, τον ΕΟΠΥΥ και τον ΕΔΟΕΑΠ.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Γράψτε τη διεύθυνσή σας