1

Διαβητολόγος στον Νομό Πιερίας

Κλείστε Ραντεβού με Διαβητολόγο στον Νομό Πιερίας γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Διαβητολόγο της επιλογής σας στον Νομό Πιερίας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Διαβητολόγο στον Νομό Πιερίας; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Διαβητολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Πιερίας

Βρείτε Διαβητολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Πιερίας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Αντιμετώπιση διαβήτη, Αντιμετώπιση παχυσαρκίας, Αντιμετώπιση σακχαρώδους διαβήτη, Αντιμετώπιση υψηλής χοληστερίνης, Διαβήτης, Δίαιτα και διατροφή, Διαχείριση βάρους με ιατρική παρακολούθηση, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές
Σχετικές ειδικότητες
Παθολόγοι στον Νομό Πιερίας

Ξυγωνάκης Χρήστος
Παθολόγος, Διαβητολόγος

  • Κατερίνη
Κατερίνη
Αντιμετώπιση διαβήτη

Ο Ξυγωνάκης Χρήστος είναι Παθολόγος - Διαβητολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Κατερίνη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στον Σακχαρώδη Διαβήτη από το ίδιο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του ξεκίνησε την ειδικότητα του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, στην Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, όπου και την ολοκλήρωσε. Στην συνέχεια υπηρέτησε ως Αγροτικός Ιατρός στο Κέντρο υγείας Αμαρίου Ρεθύμνου. Ειδικεύεται στον σακχαρώδη διαβήτη και στο ιδιωτικό του ιατρείο προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα των χρόνιων παθολογικών νοσημάτων με έμφαση στην πρόληψη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 19:30