Σαλάς Ιωάννης
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

Ραντεβού με τον γιατρό

Ο Σαλάς Ιωάννης είναι Γυναικολόγος - Μαιευτήρας με ιδιωτικό ιατρείο στη Μυτιλήνη. Αποφοίτησε από το Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου και απέκτησε την ειδικότητα στη Μαιευτική - Γυναικολογία και Αναπαραγωγική Ιατρική από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο "Maichen Dom" της Σόφιας. Εξειδικεύτηκε στην Αναπαραγωγική Ιατρική (εξωσωματική γονιμοποίηση υποβοηθούμενη αναπαραγωγή), στο τμήμα Μαιευτικής και Γυναικολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Schleswig - Holstein της Γερμανίας. Μετά την σχετική εκπαίδευση και πρακτική άσκηση απέκτησε άδεια, για την άσκηση των υπερήχων στην Γυναικολογία - Μαιευτική, διάγνωση Doppler, εμβρυακή ιατρική και προγεννητική διάγνωση, υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, κολποσκοπία, παιδιατρική γυναικολογία και γυναικολογική ενδοκρινολογία. Ο ιατρός διαθέτει και άδεια εκτέλεσης υπερήχων ειδικότητας Μαιευτικής και Γυναικολογίας από το υπουργείο Υγείας της Ελλάδος. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, με υπευθυνότητα και σεβασμό δίπλα σε κάθε γυναίκα, ο γιατρός αναλαμβάνει πλήθος περιστατικών και εξειδικεύεται σε θέματα υπογονιμότητας και υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Εξειδικεύσεις γιατρού

Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή

Ιατρεία

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου

Υπηρεσίες

Απλή γυναικολογική εξέταση

Πλήρης γυναικολογικός έλεγχος

70€

Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή

Εξειδίκευση

Εξωσωματική γονιμοποίηση

Έλεγχος ωορρηξίας

Σπερματέγχυση

Τεστ ΠΑΠ

40€

Αντιμετώπιση διαταραχών περιόδου

Αντιμετώπιση εμμηνόπαυσης

Αντισύλληψη

Έλεγχος υπογονιμότητας

Παρακολούθηση κύησης

Προγεννητικός έλεγχος

Αντιμετώπιση τραχηλίτιδας

Υπέρηχος

περισσότερες υπηρεσίες

Βιογραφικό

Σπουδές

  • Πτυχίο Ιατρικής, Ιατρική Σχολή, Ιατρικό Πανεπιστήμιο Βελιγραδίου  2001
  • Εξειδίκευση στην Αναπαραγωγική Ιατρική - Εξωσωματική Γονιμοποίηση και την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, University Hospital Schleswig-Holstein, Germany  (2006 - 2010)
  • Ειδικότητα στη Μαιευτική - Γυναικολογία & Αναπαραγωγική Ιατρική, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο "Maichen Dom" Sofia  (2002 - 2006)

Επαγγελματική εμπειρία

  • Ιδιωτικό Ιατρείο, Μυτιλήνη, (2020 - σήμερα)
  • Πρακτική Άσκηση, Πανεπιστημιακό νοσοκομείο "Maichen Dom", Σόφια, Βουλγαρία