5 Παιδοφθαλμίατροι

Κλείστε Ραντεβού με Παιδοφθαλμίατρο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Παιδοφθαλμίατρο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Παιδοφθαλμίατρο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Παιδοφθαλμίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Παιδοφθαλμίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Laser αστιγματισμού, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές

Σχετικές ειδικότητες

Παιδίατροι

Γρέτου Αικατερίνη

 • Οφθαλμίατρος
 • Παιδοφθαλμίατρος
 • Πειραιάς
Πειραιάς

Η Γρέτου Αικατερίνη είναι Οφθαλμίατρος - Παιδοφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στον Πειραιά. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής, ειδικεύτηκε στο Οφθαλμιατρείο Αθηνών και εξειδικεύτηκε στο Νοσοκομείο "Παίδων Αγία Σοφία", αποκομίζοντας πολύτιμη εμπειρία καθώς ανέλαβε μεγάλο αριθμό χειρουργείων καταρράκτη και άλλων οφθαλμολογικών επεμβάσεων. Διατελεί Επιμελήτρια του Παιδο-Οφθαλμολογικού τμήματος του Νοσοκομείου "Μητέρα". Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής της, παρακολουθεί ενεργά πλήθος επιστημονικών συνεδρίων Οφθαλμολογίας. Η ιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και αναλαμβάνει προληπτικό οφθαλμολογικό έλεγχο αλλά και την εξέταση βυθού πρόωρων νεογνών και παιδιών, καθώς και έλεγχο στραβισμού σε παιδιά και ενήλικες.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:30

Σαμιωτάκη Αφροδίτη

 • Οφθαλμίατρος
 • Παιδοφθαλμίατρος
 • Εύοσμος
Εύοσμος
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο) υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Σαμιωτάκη Αφροδίτη είναι Οφθαλμίατρος - Παιδοφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στον Εύοσμο από το 1993. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Ακαδημίας Σόφιας κι έκανε την ειδικότητά της στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σόφιας στην Βουλγαρία, όπου διετέλεσε Επιμελήτρια, κι έλαβε εξειδίκευση στην Παιδοφθαλμολογία. Μέρος της ειδικότητας της, έλαβε χώρα και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "ΑΧΕΠΑ". Στα πλαίσια της κατάρτισής της, η γιατρός παρακολουθεί τακτικά συνέδρια και σεμινάρια, καθώς και πολυάριθμα Workshops Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής, με στόχο τη συνεχή ενημέρωση πάνω στις εξελίξεις του τομέα της. Στο ιατρείο της πραγματοποιείται έλεγχος και θεραπεία των οφθαλμολογικών παθήσεων, και εκτελείται η συνταγογράφηση γυαλιών και φαρμάκων, καθώς η γιατρός είναι πιστοποιημένη από τον ΕΟΠΥΥ.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 11:30

Τότου Στέλλα

 • Οφθαλμίατρος
 • Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 • Παιδοφθαλμίατρος
 • Χαλάνδρι
Χαλάνδρι
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο παιδιών και ενηλίκων, ηλεκτρονική συνταγογράφηση γυαλιών και φαρμακευτικών σκευασμάτων) υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Τότου Στέλλα είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Παιδοοφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Στρατιωτικός Ιατρός. Διατελεί Επιμελήτρια της Οφθαλμολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας "251 Γ.Ν.Α". Έλαβε μεταπτυχιακή ειδίκευση στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία" στην Παιδοοφθαλμολογία. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και κατάρτιση και είναι σε θέση να αναλάβει περιστατικά σε όλο το φάσμα της Οφθαλμολογίας. Στο ιατρείο της προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες με γνώμονα την έγκαιρη πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση, πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ασθενή. Η γιατρός αναλαμβάνει περιστατικά παιδιών 3ετών κι άνω.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 17:00

Αποστολόπουλος Βασίλειος

 • Οφθαλμίατρος
 • Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 • Παιδοφθαλμίατρος
 • Μαρούσι
Μαρούσι

Ο Αποστολόπουλος Βασίλειος είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής με εξειδίκευση στη Χειρουργική καταρράκτη, στο Laser μυωπίας καθώς και στη Παιδοοφθαλμολογία. Έχει εργαστεί στην Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων "Η Αγία Σοφία" καθώς και στην Οφθαλμολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου "Η Παμμακάριστος" Ο γιατρός προσφέρει με υπευθυνότητα πλήθος υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της Οφθαλμολογίας προσφέροντας την επιστημονική του κατάρτιση με αφοσίωση στους ασθενείς του.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 10:00

Παππά Ελένη

 • Οφθαλμίατρος
 • Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 • Παιδοφθαλμίατρος
 • Περιστέρι
Περιστέρι

Η Παππά Ελένη είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Παιδοοφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Περιστέρι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ερευνητικό ενδιαφέρον στο Γλαύκωμα. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στην οφθαλμολογία στη κλινική Bremen Mitte, στο οποίο εργάστηκε και ως Επιμελήτρια, αποκτώντας σημαντική εμπειρία στην διάγνωση, την παρακολούθηση καθώς και στην συντηρητική και χειρουργική αντιμετώπιση οφθαλμολογικών παθήσεων σε παιδιά και ενήλικες. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής της, έχει πληθώρα συμμετοχών σε διεθνή σεμινάρια και μετεκπαιδεύσεις οφθαλμολογίας, καθώς και ομιλίες σε γερμανικά συνέδρια. Είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού, του Γερμανικού και του Ελληνικού Εθνικού Διπλώματος Οφθαλμολογίας και διατελεί Επιμελήτρια της Ευρωκλινικής Αθηνών και της Ευρωκλινικής Παίδων. Με αρωγό την πολυετή κλινική και χειρουργική εμπειρία, σε αναγνωρισμένα οφθαλμολογικά κέντρα, αναλαμβάνει με επιτυχία και συνέπεια την διάγνωση και θεραπεία για κάθε είδους οφθαλμολογική πάθηση, που μπορεί να αντιμετωπίζει ένας ενήλικας ή ένα παιδί.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 10:00