1 Οδοντίατρος στον Νομό Κεφαλληνίας

Κλείστε Ραντεβού με Οδοντίατρο στον Νομό Κεφαλληνίας γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Οδοντίατρο της επιλογής σας στον Νομό Κεφαλληνίας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Οδοντίατρο στον Νομό Κεφαλληνίας; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Κεφαλληνίας

Βρείτε Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Κεφαλληνίας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Στοματικός έλεγχος, Καθαρισμός δοντιών, Σφράγισμα δοντιών, Bonding δοντιών, Αδαμαντινοπλαστική, Αθλητικός νάρθηκας δοντιών, Ακτινογραφία, Αναδιαμόρφωση δοντιών (Recontouring), Ανασύσταση δοντιού με άξονα, Ανασύσταση δοντιών - Βιομιμητική

Σχετικές ειδικότητες

Χειρουργοί Οδοντίατροι στον Νομό Κεφαλληνίας

Πολλάτου Τατιάνα

  • Οδοντίατρος
  • Χειρουργός Οδοντίατρος
  • Αργοστόλι
Αργοστόλι
Καθαρισμός δοντιών: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Πολλάτου Τατιάνα είναι Χειρουργός Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Αργοστόλι. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στην Αισθητική Οδοντιατρική και Προσθετική, ιδιαίτερα σε περιστατικά Όψεων ρητίνης, Στεφανών πορσελάνης και ζιρκονίου, καθώς και στη Λεύκανση δοντιών. Το ιδιωτικό της οδοντιατρείο είναι εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα και προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής φροντίδας με έμφαση στην πρόληψη. Η πολύχρονη εμπειρία της, αλλά και η διαρκής ενημέρωσή της για όλες τις τελευταίες εξελίξεις αντικατοπτρίζεται στην ποιότητα των εργασιών της. Είναι μέλος του οδοντιατρικού συλλόγου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00