Κορομπίλια Άννα Μαρία
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής, Παιδοψυχολόγος

Ραντεβού με τη γιατρό

Η Κορομπίλια Άννα Μαρία είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια, Παιδοψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στη Γλυφάδα. Πτυχιούχος στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία και Κοινωνιολογία, του Πανεπιστημίου Surrey της Αγγλίας και έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου. Έχει ολοκληρώσει δύο τετραετείς μεταπτυχιακές ειδικότητες στη Διαγνωστική Ψυχολογία και στη Θεραπεία Οικογένειας και Ζεύγους. Λαμβάνει συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση μέσα από συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια. Έχει πολυετή προϋπηρεσία ως ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια σε θεραπευτικά πλαίσια στον ιδιωτικό τομέα, όπως κέντρα λογοθεραπείας και ειδικής αγωγής, κέντρα ατόμων με ειδικές ανάγκες, κέντρα επαγγελματικού προσανατολισμού, κέντρα ψυχοθεραπείας. Από το 2004 έως και σήμερα, ασχολείται με τη διάγνωση μέσω ψυχομετρικών τεστ σε άτομα όλων των ηλικιών, την ατομική ψυχοθεραπεία παιδιών και εφήβων, τη συμβουλευτική γονέων, την αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών, την ενδυνάμωση δεξιοτήτων για αποδοτικότερη μελέτη και τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Από το 2010 έως και σήμερα, εργάζεται επίσης με ζευγάρια και οικογένειες, κάνει ατομική ψυχοθεραπεία σε ενήλικες, συντονίζει ομάδες ψυχοθεραπείας και προσωπικής εξέλιξης και ομάδες γονέων. Από το 2013 έως και σήμερα κάνει ομιλίες σχετικά με θέματα πρόληψης για την ψυχική υγεία παιδιών, εφήβων και ενηλίκων σε εκπαιδευτικά πλαίσια και δημιουργεί και διεξάγει σεμινάρια και ψυχο-εκπαιδευτικά προγράμματα για εφήβους και ενήλικες.

Εξειδικεύσεις γιατρού

Συμβουλευτική γονέων Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων Ατομικές συνεδρίες παιδιών Ατομικές συνεδρίες εφήβων Θεραπεία ζεύγους

Ιατρεία

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου
+10

Υπηρεσίες

Απλή συνεδρία

Θεραπεία ζεύγους

Εξειδίκευση
70€ - 90€

Art Therapy

70€

Ομαδικά βιωματικά εργαστήρια

Συνεδρία Online

Ψυχοθεραπεία ενηλίκων

Ψυχοθεραπεία παιδιών - εφήβων

περισσότερες υπηρεσίες

Βιογραφικό

Σπουδές

 • Πτυχίο Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας και Κοινωνιολογίας, University of Surrey  (2000 - 2003)
 • Εκπαίδευση στην Κλινική - Διαγνωστική Ψυχολογία , Ινστιτούτο Διαγνωστικής Ψυχολογίας - Ανοιχτό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο  (2004 - 2008)
 • Εκπαίδευση στη Θεραπεία Οικογένειας και Ζεύγους, Ινστιτούτο Θεραπείας Οικογένειας - Ανοιχτό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο  (2009 - 2014)

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ιδιωτικό γραφείο, Γλυφάδα

Μέλος συλλόγων

 • Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων

Συμμετοχή σε συνέδρια

 • Λαμβάνει συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση μέσα από συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια.

Αξιολογήσεις

 • 5.0
  1 κριτική
  Αποτελεσματική
  Έμπειρη
  Συνεπής
  Προσιτή
 • Γεώργιος Α.
  29 Αυγ 2022

  Εξαιρετικά όλα!