Μπαλαμπάνης Κωνσταντίνος MD, PhD
Παθολόγος, Διαβητολόγος

Ραντεβού με τον γιατρό

Ο Μπαλαμπάνης Κωνσταντίνος είναι ειδικός Παθολόγος - Διαβητολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στον Πειραιά και την Σαλαμίνα. Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πανεπιστημιακός Υπότροφος Παθολογίας – Σακχαρώδους Διαβήτη, στην Β' Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Μονάδα Έρευνας του Γενικού Νοσοκομείου "Αττικόν" με κλινικό, ερευνητικό και διδακτικό έργο. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών απ' όπου απέκτησε το πτυχίο της Ιατρικής και ειδικεύτηκε στην Β' Παθολογική Προπαιδευτική Πανεπιστημιακή κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο "Αττικόν". Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης του, συμμετείχε ενεργά σε ομιλίες και συνέδρια με αντικείμενο τον Σακχαρώδη Διαβήτη, ενώ έχει δημοσιεύσεις με αντικείμενο τον Μεταβολισμό και τον Σακχαρώδη Διαβήτη. Στα ιατρεία, προσφέρονται υπηρεσίες σε όλο το φάσμα των παθολογικών νοσημάτων , καθώς ο γιατρός είναι πλήρως εξειδικευμένος και απόλυτα καταρτισμένος για τη διαχείριση μεταβολικών νοσημάτων πέρα από το διαβήτη, όπως μεταβολικά νοσήματα (υπερλιπιδαιμία, σακχαρώδης διαβήτης, παθήσεις θυρεοειδούς κ.α.), υπέρταση, ανοσολογικές και αιματολογικές παθήσεις για τα οποία πραγματοποιείται διαγνωστικός και απεικονιστικός έλεγχος. Ο γιατρός προσφέρει εξατομικευμένη και ολοκληρωμένη ιατρική προσέγγιση του ασθενούς με Επιστημονικό και Ανθρώπινο τρόπο και προτεραιότητά του είναι πάντα ο Άνθρωπος.

Εξειδικεύσεις γιατρού

Διαβήτης

Ιατρεία

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου
+4

Υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη

50€

Διαβήτης

Εξειδίκευση

Holter πίεσης

Δίαιτα και διατροφή

Εξέταση Διαβήτη

Εξέταση σακχαρώδη διαβήτη

Ηλεκτροκαρδιογράφημα

Μέτρηση αρτηριακής πίεσης

Μέτρηση βασικού μεταβολισμού

Οξυμετρία

Βιογραφικό

Σπουδές

 • Διδάκτωρ Ιατρικής, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 
 • Πτυχίο Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Πατρών 

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ιδιωτικά ιατρεία στον Πειραιά και την Σαλαμίνα
 • Ειδικευόμενος Β' Παθολογικής προπαιδευτικής πανεπιστημιακής κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών "Νοσοκομείο Αττικον", (2007 έως 2012)
 • Πανεπιστημιακός Υπότροφος Παθολογίας – Σακχαρώδους Διαβήτη στην Β' Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών – Μονάδα Έρευνας Νοσοκομείο "Αττικόν" με κλινικό, ερευνητικό και διδακτικό έργο, (2014 έως και σήμερα)
 • Medical Educator CVRM στην εταιρεία AstraZeneca, (2019 έως σήμερα)
 • Επιστημονικός Συνεργάτης ΣΤ’ Καρδιολογικής Κλινικής "Νοσοκομείο Υγεία"

Videos

Αξιολογήσεις

 • 5.0
  2 κριτικές
  Αποτελεσματικός
  Έμπειρος
  Συνεπής
  Προσιτός
 • Κώστας Γ.
  15 Νοε 2022

  Ευγενικός, προσιτός, αναλυτικός, επαγγελματίας.

 • Γεώργιος Α.
  16 Ιουν 2022

  Καλός γιατρός με προθυμία να δώσει λύση