Κοντοές Ηρακλής
Γενικός Γιατρός

Ραντεβού με τον γιατρό

Ο Κοντοές Ηρακλής είναι Γενικός Ιατρός με ιδιωτικό ιατρείο στα Μελίσσια. Εισήχθη στην ιατρική σχολή του πανεπιστημίου Masaryk στο Μπρνό της Δημοκρατίας της Τσεχίας από όπου και αποφοίτησε το 2010. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε προπτυχιακά σε ερευνητικά προγράμματα που του χάρισαν μια υποτροφία στο παγκοσμίως αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο Harvard της Μασαχουσέτης, στο οποίο και υπήρξε συνεργάτης στο τέλος των σπουδών του και με το οποίο συνεργάζεται μέχρι και σήμερα. Παρακολούθησε πληθώρα συνεδρίων και κατά την εκπαίδευση του στην ιατρική σχολή και κατά τη διάρκεια της ειδικότητας του. Ξεκίνησε την ειδικότητα του στο γενικό νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ όπου υπηρέτησε ένα χρόνο σαν ειδικευόμενος γενικός χειρουργός. Στη συνέχεια μεταπήδησε στο Γενικό νοσοκομείο Καβάλας όπου υπηρέτησε για 2 χρόνια σαν εκπαιδευόμενος γενικός ιατρός σε τμήματα του νοσοκομείου καθώς και στο κέντρο υγείας Πρίνου Θάσου σαν εσωτερικός βοηθός ιατρός. Εν συνεχεία, ολοκλήρωσε την ειδικότητα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, στο Γενικό Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός και τέλος στο Κέντρο υγείας Ραφήνας από όπου και έκλεισε τον κύκλο εκπαίδευσης της ειδικότητας. Στη συνέχεια εργάστηκε σαν επιστημονικός διευθυντής και υπεύθυνος των τμημάτων laser και αισθητικής ιατρικής του Dr Kontoes Medical Group. Τέλος είναι συγγραφέας του ιατρικού βιβλίου Surgery Fundamentals βασικού προπτυχιακού μαθήματος χειρουργικής της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Masaryk το οποίο συνέγραψε κατά το τέλος των σπουδών του. Έχει συμμετάσχει σε εθελοντικές αποστολές με την ομάδα Αιγαίου σαν ιατρός και συμμετέχει ενεργά σε συνέδρια της ειδικότητας του αλλά και άλλων ειδικοτήτων. Είναι μέλος της WONCA – παγκόσμια εταιρεία γενικής οικογενειακής ιατρικής.

Ιατρεία

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου Φωτογραφίες ιατρείου

Παροχές

 • Ηλεκτρονική συνταγογράφηση - Δίμηνη - Τρίμηνη
 • Αναλαμβάνω χειρουργικά περιστατικά

Υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη

40€

Αντιμετώπιση αναιμίας

Αντιμετώπιση διαβήτη

Αντιμετώπιση ίωσης γρίπης και κρυολογήματος

Αντιμετώπιση κεφαλαλγίας

Εξέταση σακχαρώδη διαβήτη

Ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Τρίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Παρακολούθηση χοληστερίνης

Βιογραφικό

Σπουδές

 • Πτυχίο Ιατρικής, Ιατρική Σχολή, Masaryk University Δημοκρατία της Τσεχίας  (2004 - 2010)
 • Ειδικότητα Παιδιατρικής, Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης  2017
 • Ειδικότητα Ορθοπαιδικής, 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας  2017
 • Ειδικότητα Δερματολογίας, Νοσοκομείο Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων «Ανδρέας Συγγρός» 
 • Ειδικότητα Γενικής Χειρουργικής, Χειρουργική Κλινική, Γενικό Νοσοκομείο Μελισσίων «Αμαλία Φλέμινγκ»  (2013 - 2014)

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ιδιωτικό Ιατρείο - Estia Medical, (2019 - σήμερα)
 • Ειδικευόμενος Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής, Γενικής Ιατρικής - Επειγόντων περιστατικών, Κέντρο Υγείας Ραφήνας, (2018 - 2019)
 • Γενικός Ιατρός - Αισθητικός Ιατρός, Ιδιωτικό Ιατρείο Dr Kontoes Medical Group, (2010 - 2019)
 • Ειδικευόμενος Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής, Βιοστατιστικής και επιδημιολογίας , Εθνική σχολή δημόσιας υγείας, (2017)
 • Αισθητικός Ιατρός, Ιδιωτικό Ιατρείο, Dr Kontoes Medical Group, (2010 - 2013)